FIFA 23: Szavazz a Premier League legjobbjára!

FIFA 23: Szavazz a Premier League legjobbjára!

Rendhagyó módon két hónap alapján kell kihozni a végső győztest.

Véget ért 2022., ezzel pedig már lassan eltelik a szezon fele minden topligában. A katari labdarúgó világbajnokság azonban alaposan felforgatta ezt az idényt, november elejétől december végéig minden nagyobb bajnokság szünetelt. Éppen ezért nem volt Team of the Week sem, és sok bajnokságban Player of the Month sem, mivel a játékosokat a klubjukban nem lehetett értékelni. 

Éppen ezért találta ki megoldásként az EA, hógy a Premier League kapcsán novembert és decembert összevonja, és ez alapján állítja össze a jelölteket, akik a különleges Hónap játékosa díjra esélyesek.

Összesen 8 játékos pályázhat a különleges, erősített Inform lapra. Bekerült a szűkített listára Casemiro. A Ronaldo távozása óta megtáltosodó Manchester United középpályása kulcsszerepet vállalt abban, hogy a csapat a fejlődés útjára lépjen, a brazil pedig a Vörös Ördögök egyik legjobb igazolása volt az elmúlt években. Azonban nem ő az egyetlen az MU-ból, Marcus Rashford is magára talált, már a vb-n is lőtte a gólokat és ezt a klubjában sem hagyta abba. Természetesen nem maradhatott ki az űrszezont futó Erling Haaland sem, aki ha nem sérül meg, olyan teljesítményt nyújthat, amit nem nagyon láttunk még az angol élvonalban. Vb ide, vb oda, a norvégot nem viselte meg a leállás. Üde színfoltjai a listának Ben Mee és Joao Palhihna a Brentfordból és a Fulhamből, mivel nem egyszerű kitűnni a sztárok között. Az év talán legnagyobb meglepetését okozó Arsenalból Martin Odegaard és Bukayo Saka is bekerült, előbbi a vb előtti és a legfrissebb Team of the Weeknek is tagja volt, tehát minden szempontból megérdemelt a jelölése. A nyolcadik Kieran Trippier, a szintén hamvaiból feltámadó Newcastle United jobbhátvédje, aki kulcszerepet játszik csapata menetelésében. Amennyiben szeretnél szavazni, azt az EA oldalán megteheted.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te kire szavazol?

  • 25 %
  • 25 %
  • 25 %
  • 0 %
  • 0 %
  • 25 %
  • 0 %
  • 0 %