Így javíthatod a Dead Space remake egyik legidegesítőbb hibáját

Így javíthatod a Dead Space remake egyik legidegesítőbb hibáját

Próbáltad már a Dead Space javított kiadását? Te el tudtál futni a Necromorphok elől?

Visszatért a túlélőhorror a játékosok szívébe, hiszen amit a tavaly decemberi The Callisto Protocol nem tudott elérni, azt a pár napja megjelent Dead Space remake igen! Az alapok adottak, hiszen még az eredeti Dead Space is egy fantasztikus játék manapság, a remake pedig szebbé tette a programot, modernebbé egy-két elavult mechanikát és persze hozott némi újdonságot is, pont annyi, amennyi kell egy remake-hez.

Hogy pontosan milyen élményt is nyújt egy 15 éves játék felújított kiadása 2023-ban, arról a PCGuru tesztjében olvashattok.

Persze semmi sem tökéletes, a Dead Space remake sem. Akadnak kisebb-nagyobb hibák, melyek sokszor roppant idegesítőek. A Motive emberei szorgalmasan gyártják a frissítéseket és a hibajavításokat, de az egyik legbosszantóbb bug még mindig sokaknál előfordul. Egyre többen futnak bele abba, hogy egyszerűen nem tudnak futni. (Bocsi ezt nem tudtam kihagyni - a szerk.) Sok játékosnál előfordul, hogy egyszerűen nem működik a sprint a játékban, szerencsére néhány kattintással ezt mi is megoldhatjuk.

Ehhez nem kell mást tennetek, mint a Beállítások menüben megkeresni az irányításra vonatkozó funkciókat, majd a Clear gomb segítségével visszaállítani minden már átalakított beállítást az eredetire. Ekkor újratudjátok konfigurálni a saját irányítási beállításotokat (billentyűzeten és kontrolleren is), valamint megszűnik a sprint bug is és innentől kezdve semmi nem hátráltat majd abban, hogy fejvesztve elmenekülj a rád támadó Necromorphok elől.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!