Akciófigyelő: Egy Dishonored és a Gengszterek városa vár ingyen Epicen

Akciófigyelő: Egy Dishonored és a Gengszterek városa vár ingyen Epicen

Egy igazán ütős duóval kedveskedik az EGS, erősen ajánlott letölteni mindkét ingyenes játékot.

Az elmúlt hetekben inkább az indie piac felé kacsingatott az Epic Games Store, amikor kiválasztotta a mindenki számára elérhető ingyenes videójátékokat. Ezúttal azonban ismét emelte a tétet a népszerű oldal/launcher, ugyanis a következő napokban a City of Gangsters és a Dishonored: Death of the Outsidert adhatod hozzá a könyvtáradhoz nulla forintért. Teljes áron a két remek kis game összesen majdnem 20 000 forintba kerül, így mindenképpen jelentős összeget spórolsz néhány kattintással. 

City of Gangsters

A pepecselésért rajongó virtuális menedzsereknek itt egy remek alkalom, hogy létrehozzák a saját bűnözőbirodalmukat. A City of Gangsters nem kínál mást, mint azt, hogy néhány hosszú óra erejéig egy igazi lángelmének érezd magad, aki 1920-ban úgy tudja irányítani az amerikai városát, hogy ott csak dől a della, miközben a lófejek száma sem a nullához konvergál.

Dishonored: Death of the Outsider

Az Arkane Studios úgy gondolta jónak 2017 környékén, hogy a népszerű Dishonored széria megérett egy teljes értékű spin-offra. Ez lett a Death of the Outsider, amelyben Billie Lurke (Megan Foster) irányításával vehetsz részt a legnagyobb orgyilkosságokban. Az árnyékból meglepetésként lecsapó zsoldosa mindent megtesz azért, hogy az Outsider távozzon az élők sorából, de a feladat egyáltalán nem egyszerű. A lopakodásra épülő akciójáték kötelező darab mindenkinek, aki jól szórakozott a Dishonored bármelyik epizódjával.

Az ingyenes City of Gangsters és Dishonored: Death of the Outsider videójátékokat február 9-én, délután 5 óráig adhatod hozzá ingyenesen az Epic Games Store könyvtáradhoz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te játszottál már valamelyik Dishonored résszel?