Mikor játszódik a Black Panther 2? Íme a legfrissebb MCU-idővonal!

Mikor játszódik a Black Panther 2? Íme a legfrissebb MCU-idővonal!

A Disney+-os premierje alkalmából végre kiderült, hogy a Black Panther: Wakanda Forever hova ékelhető be az MCU történelmében.

A Black Panther második része az MCU negyedik fázisának csúcspontjaként szolgált. A folytatás többek között a néhai Chadwick Boseman előtt tisztelgett, miközben egyúttal előremozdította a történetet azáltal, hogy Shurit a következő Fekete Párducként mutatta be.

A folytatás mozis premierje előtti hetekben a rajongók egyik fő témája a film vajon hol kap helyet a Marvel által megosztott univerzum idővonalán. Ne felejtsük el, hogy a Marvel korábban már megerősítette, hogy T'Challa valóban meghalt a folytatásban, ennek ellenére sok rajongó azon töprengett, hogy halála összefüggésben állhat-e Thanos csettintésével, de végül a film ezt cáfolta, ami viszont még több találgatáshoz vezetett.

A Disney+ most tisztázta ezt a dolgot is.

Mikor játszódik a Black Panther 2?

A Disney+ állítása szerint a Black Panther: Wakanda Forever a Holdlovag (Moon Knight) és a Amazon: Ügyvéd (She-Hulk: Attorney at Law) között játszódik, ami egyben a Marvel Cinematic Universe (MCU) idővonalán a 40. alkotás.

Az MCU projektek teljes listája – minden eddigi film és sorozatot magában foglalva – sorrendben az alábbi galériában látható:


1. film: Captain America: The First Avenger – kattints a képre a galériáért és a teljes MCU listáért

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!