Egy igazi fanatikus: 8 év és 2500 játékóra egyetlen szám miatt

Egy igazi fanatikus: 8 év és 2500 játékóra egyetlen szám miatt

Csinálja utána az, akinek 48 órából áll egy nap.

Valószínűleg Runescape világrekordot döntött az a lelkes játékos, aki az elmúlt 8 évben egyetlen dolgot farmolt. Elmondása szerint nagyjából 2500 játékórát ölt bele abba az MMO-ba, amely már 2001 januárjában elérhető volt egyszerűen közvetlenül a böngészőből. Azóta eltelt több mint 20 év, de még mindig jelentős csoport tölt el minden egyes nap hosszú órákat azzal, hogy Andrew Gower remekművével töltse el az idejét. Hogy mennyire van relevanciája egy olyan programnak, ami már bőven az elavult kategóriába esik? Az alábbi gamer számára ezt a kérdést feltenni is sértésnek számít.

The_Pinata, a rekordhajszoló

Annyi Brimhaven agility aréna jegyet gyűjtött össze a streamer, hogy 178 millió XP-t tudott egyetlen perc alatt pumpálni a hősébe. Ennek köszönhetően sikeresen elérte a 126-os gyorsaságot, amelyhez összesen 200 millió tapasztalati pontra volt szüksége. A történelmi eseményt élő adásban prezentálta követőinek, így ti is visszanézhetitek az alábbiakban.

Egyelőre még maga a játékos sem tudja, hogy pontosan milyen cél vezérli majd a jövőben. Az biztos, hogy imádja a Runescape-et, szóval nem kell attól tartani, hogy ne találna újra értelmet a szabadidő eltöltésének.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te játszottál valaha a Runescape-pel?