LoL: Két elfeledett skin, amit leszavaztak a játékosok

LoL: Két elfeledett skin, amit leszavaztak a játékosok

A League of Legendsben azóta csak skincsaládokról szavazhatnak a játékosok.

Vox populi, avagy a nép hangja, a társadalom többségének a véleménye. A Riot Games többször élt már ezzel a lehetőséggel, vagyis szavazásra bocsátotta azokat a kérdéseket, amelyekről végül az idézők dönthettek a saját belátásuk szerint. Átfogó játékmenetet érintő dolgokat természetesen nem bíztak a LoL-osokra, kizárólag kozmetikai tartalmak kapcsán kérték ki a véleményüket. Ez vezetett oda, hogy 2022-ben például visszatért a Goth skincsalád (Fright Night néven), valamint új tagokkal bővülhetett a Debonair, Monster Tamer és Crime City Nightmare csapata. Egészen 2017-ig kell visszatekerni az idő kerekét, amikor konkrétan egy általuk kiválasztott skin elkészítését ajánlották fel a League of Legends játékosainak. Három lehetőségből választhattak a voksolók: Battlecast, Adventurer vagy Deep Space hőskinézetet kapjon Illaoi legközelebb.

A végeredmény

Lehet sokan nem tudják, de végül meggyőző fölénnyel húzta be a szavazatok többségét a Battlecast koncepció, amely a játékba Resistance néven került be. Az összes voks 45%-át adták le erre az ötletre, 25%-ot kapott az Adventurer, 30%-kal kellett beérnie a Deep Space-nek. A kiválasztás után nekiláttak a munkának a grafikusok és animátorok, így néhány hónappal a végeredmény kihirdetése után megérkezett a kliensbe a legújabb Illaoi skin.

Az átverés?

Összességében nem lehetnek azonban elégedettek a játékosok, mivel a beígért Battlecast átalakult úgy, hogy Resistance lett belőle, de valahogy kiüresedett az egész koncepció. A fenti videó alatt elszaporodtak a kommentek, amelyek arról szóltak, hogy inkább a Deep Space-nek kellett volna nyernie. Utólag persze lehet bánkódni, de a nép akaratát nem lehet megváltoztatni. Remélhetőleg a Riot figyeli a visszajelzéseket, így egyszer tényleg elkészülhet a szkafanderes skin a felső ösvény egyik legerősebb harcosához.

Az alábbi galériában megtekintheted a Deep Space, az Adventurer és a Battlecast Illaoi skineket, utóbbinak a koncepciós terveit is!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



Te szavaztál 2017-ben az új Illaoi skinre?