Így szerezhetsz ingyen LoL-dropokat a hétvégén!

Gyakorlatilag csak követned kell a hétvégi LoL-eseményeket és máris ajándékokat szerezhetsz!

Rengeteg kisebb-nagyobb ajándékra tehetnek szert hétvégén az e-sportrajongók. A CS:GO szerelmesei az IEM Katowice meccseken gyűjthetnek dropokat, de nem kell aggódnia azoknak sem, akik Dust2 helyett az Idézők Szurdokát preferálják. Többfajta LoL-dropot is gyűjthetünk a hétvégén, mutatjuk is, hogy miként!

Nem kell félni, kis túlzással nem kell tennünk semmit és csak úgy hullanak ránk az égből a dropok. Egyrészt érdemes lehet megnézni a Prime Gaming ajánlatait, hiszen a Riot Games meghosszabbította az aktuális kapszula élettartamát. Egészen február 16-ig húzhatjuk most be az ajándékokat, melyek között biztosan találtok értékes dolgokat. A Prime Gaming csomag megszerzéséhez szükségünk lesz egy élő előfizetésre, de mint tudjuk, a 7 napos próbaverzió csodákra képes.

Az aktuális Prime Gaming drop tartalma

  • 350 RP
  • 5 Mythic Essence
  • 1db 1350 RP értékű skin
  • 5 db Champion Shard
  • 2 db Series 1-es Eternals Shard
  • 1 db 30 napos XP Boost

Másrészt pedig kövessétek ezen a hétvégén is az LEC magyar nyelvű adását az Esport2TV-n, hiszen a Riot Games külön ajándékokkal készült az LEC-meccsekre. Visszatértek az e-sport kapszulák, hogy pontosan miket szerezhettek és hogyan, azt a következő cikkben találjátok.

LEC-meccsekből pedig nem lesz hiány ezen a hétvégén sem. A következő menetrendet kell észben tartanotok, ezeken a mérkőzéseken bármikor szerezhettek dropokat!

Szombat

Vasárnap

Hétfő

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!