FIFA 23: A közösség döntött, hogyan fejlesszék a Future Stars egyik kártyáját

FIFA 23: A közösség döntött, hogyan fejlesszék a Future Stars egyik kártyáját

Véget ért a Team of the Year, de az élet megy tovább az Ultimate Teamben.

A FIFA-ciklus egyik legjobban várt eseménye, a Team of the Year pénteken véget ért, de nem kell megijedni, azonnal követte a következő promóció. A szintén nagy népszerűségnek örvendő Future Stars érkezett meg, amihez már egy hete lehet gyűjteni a tokeneket, persze csak akkor, ha az EA is így gondolja. Annak érdekében, hogy még inkább felcsigázzon minket, a kanadai cég egy menő videót is összerakott a promó kedvéért.

Pénteken hét órakor a szokásos menetrend szerint közzétették a Team 1-et, amelynek tagjai be is kerültek a csomagokba.

Jócskán megerősített lapokat kaptunk, Gavi például a 79-es alap aranykártyájához képest most 91-es lett, Julian Álvarez 78-ról 92, tehát az EA beváltotta most is azon ígértét, hogy a fiatalok olyan statokat kapnak, ami a teljes potenciáljukat megmutatja. A hype-vonatra a csapatok is felültek, a Manchester City Álvarezről, a Crystal Palace Marc Guéhiről, a PSG Vitinháról rakott ki egy posztot, amelyet az EA Sports FIFA retweetelt.

Itt azonban nem állt meg az EA. Közzétett egy szavazást is, amely arról döntött, hogy egy különleges fiatal tehetség – akit SBC-n keresztül szerezhetünk meg a csapatunkba – mely statját boostolják meg jobban: a Pace-t vagy a Dribblinget. Nem kell sokat tippelgetni, több, mint 100 ezer voksot követően is fölényesen nyert a tempó. Egyfelől nagyon jó, hogy az EA bevonja ezekbe a döntésekbe a közösséget, másfelől kicsit felesleges volt a szavazás, hiszen a Pace uralja a játékot, egy pillanatig nem volt kérdéses, hogy ez az érték győz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!