Jóval hamarabb lesz látható a The Last of Us 5. része, mint gondolnánk

Remek hír a The Last of Us rajongóinak, ugyanis az 5. rész két nappal korábban megtekinthető lesz az HBO Max kínálatában.

Alig dobták ki az egyik, ha nem a legjobb videójátékos adaptációjának a negyedik epizódját, máris készülhetnek a rajongók, hiszen ezen a héten kvázi duplázhatnak. A Pedro Pascal és Bella Ramsey nevével fémjelzett széria következő epizódja ugyanis február 10-én 21 órától már elérhetővé válik az HBO Max-on. Általában az HBO eredeti filmjei debütálnak az HBO Max-on, amikor az epizódot elkezdik sugározni a keleti parton.

Természetesen az HBO az eredeti (vasárnap 21 óra) időpontban is levetíti az aktuális epizódot a televízióban. Alighanem egyébként azért döntöttek a sorozat menetrendjének a megváltoztatása mellett, mert vasárnap a The Last of Us ütközni fog a Super Bowllal és az valószínűleg nem tesz majd jót a nézettségnek. Bár tény, hogy a The Last of Us lenyűgöző rajongótábort gyűjtött maga mellé és az HBO Max második legnézetebb műsora vált belőle, ráadásul részről részre egyre többen követik figyelemmel az eseményeket, a Super Bowl egy másik ligában játszik ezen a téren. Tavaly például 99,2 millió ember nézte élőben az Egyesült Államokban a Rams vs. Bengals mérkőzést, ami több, mint kétszerese az NFL rájátszás nézőszámának. Egyelőre tehát hiába hasít a PlayStation játékon alapuló széria – ami 20 évvel azután játszódik, hogy a modern civilizáció elpusztult –, van amivel nem tud még versenyre kelni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!