Hivatalos: eltolták a The Last of Us PC-s megjelenését

Hivatalos: eltolták a The Last of Us PC-s megjelenését

Twitter bejegyzésben tudatta a Naughty Dog, hogy néhány héttel később adják csak ki az eredeti premierhez képest a játék PC-s verzióját.

Szép lassan mindent letarol az HBO Maxon futó The Last of Us élőszereplős adaptációja, és bár nem mindenki akarja végig játszani magát a játékot, az biztos, hogy a PC-s tábor egy része már tűkön ül Joel és Ellie virtuális kalandja miatt. A széria egyre népszerűbbé válik és a PlayStation 5-re kiadott verzió eladásai is hihetetlenül megugrottak a sorozatnak köszönhetően. Most viszont egy kicsit szomorú hír miatt jelentkezett be a Naughty Dog a közösségi médiában, mivel arról számoltak be, hogy az eredetileg március 3-ára tervezett megjelenést három héttel eltolják. A rajongók kitartó támogatásának megköszönése mellett megosztották azt is, hogy szeretnék, ha a lehető legtökéletesebb állapotba kerülne a játék és minden adott lenne egy szuper startot illetően. Éppen ezért a PC-s verzió március 28-án élesedik, ekkor vághat bele majd minden régi és új rajongó az első rész kihívásaival teli sztorijába.

Remélhetőleg ez a plusz idő tényleg elegendő lesz, hogy kiváló minőségben dobják piacra a The Last of Us Part I-et és semmi ne nehezítse meg a videójáték kiadását.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!