A The Last of Us egyik sztárja egy fogadalom miatt nem játszott a játékkal

A The Last of Us egyik sztárja egy fogadalom miatt nem játszott a játékkal

Nick Offerman bevallotta, hogy soha nem játszott a The Last of Us egyik részével sem, mert túlságosan megszállottá vált régen egy játék miatt.

A Jimmy Kimmel Live című műsorban Offermant természetesen első sorban az új és elképesztően népszerű játékadaptációról kérdezték. A színész a The Last of Us harmadik epizódjában tűnt fel és közben kiderült, hogy nem hozzá sem nyúlt a videójátékhoz. Mindezt azért, mert attól tart, hogy túlságosan élvezné:

"25 évvel ezelőtt játszottam utoljára, és bizony be kell valljam nagyon gyenge vagyok. Pár hétig gyakorlatilag elvesztem anno a Banjo-Kazooie nevű videójátékban. Eltelt két hét, és azt mondtam magamnak: "Úristen, ez a lassú dopamin (A dopamin a testben termelődő vegyület és többek között a neurotranszmitteri funkciója révén a függőség kialakulásában is szerepet játszik – a szerk.) áramlás annyira jó". Aztán vége, és az jön, hogy ez az nyertem. De utána azt kérdeztem magamtól: mit művelek az életemmel? Ezért megfogadtam, hogy soha többé nem csinálok ilyet, és ezért hálás vagyok, mert a játékok mára már olyan jók lettek, mint például a The Last of Us, hogy emiatt bezárkóznék egy pincébe [és csak játszanék], miközben már egy ilyen nagyszerű sorozat meghallgatásra sem mennék el.”

A többek között a Városfejlesztési osztály (Parks and Recreation) című sorozattal nevet szerző színészt a napokban dicséretben részesítették a The Last of Us 3. epizódjában nyújtott alakításáért, amelyet egyébként eddig a sorozat legjobbjaként tartanak számon. Ráadásul a legjobb az egészben – amellett, hogy részről-részre egyre jobb a széria –, hogy már be is rendelték a második évadát.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!