LOL: Közeleg a Vég

LOL: Közeleg a Vég

Mi a baj Targon, kicsúszik a kezedből az irányítás? – megérkezett Aurelion Sol hősfrissítési előzetese!

Előtte nem volt semmi, és utána sem marad más, csak a pusztítás – eszméletlen kedvcsináló videót adott ki a Riot Games Aurelion Sol újradolgozásáról tegnap! A másfél perces videó remekül van felosztva a történeti és a játékmeneti frissítés elemei között. Az Aurelion Sol GU ugyanis nemcsak a Csillagkovács képességeit, hanem a sztoriját is frissítette: eszerint Targon már nem tudja annyira kordában tartani a Galaxisok Sárkányát, aki ketrecének minden repedésével erősebb és erősebb lesz – mielőtt viszont visszatérne a csillagaihoz, bosszút fog állni mindenkin, aki felelős volt a bebörtönzéséért, és nem tűnik úgy, hogy túlságosan érdekli, ha egész Runeterra elpusztul a folyamat során.

Jön az Alkotó

Az eszméletlen orgánummal rendelkező Neil Kaplan hangja által végigkísért videó második felében ismét láthatjuk Aurelion Sol új képességeit működés közben. Először természetesen Zoe ellen használja az új E és Q képességeit, a Singularityt és az átdolgozott Breath of Lightot. Ezt követően jön a sokkal hasznosabb Astral Flight bemutatása, amely közben az Űrsárkány képességeket is tud használni, így nem kell megállnia ahhoz, hogy végezzen az ellenfeleivel. Az új végső képessége, a Falling Star először csak egy "kis" meteort idéz meg, viszont miután tovább gyengül az Aurelion Solt szorító béklyó, ő erősödk, és az egész Summoner's Riftet beteríti a csillagpor, amely az aszteroida becsapódása után okoz sebzést az ellenfélnek.

A Finality című videóban a Riot is bemutatja azt, hogy az új Aurelion Solt egy még mindig egyedi, de sokkal használhatóbb, és nagyon erős karakternek szánta a Csillagkovácsot, ugyanis egy több ezer HP-val rendelkező Cho'Gathon gyakorlatilag másodpercek alatt rágja át magát, pedig nem is használja a Singularity közepét, amely kivégzi az ellenfeleket egy bizonyos életerő alatt.

Bár a Riot Games egy kicsit megcsúszott az 13.3-as frissítéssel a játékaikat ért hackertámadások miatt, a Finality epikus jelenetei után nem kell sokat várni Aurelionra, ugyanis csütörtökön az Ahri VU és az Annie mid-scope update mellett bekerül az Idézők Szurdokába – a tavaszi LEC idényben pedig valószínűleg a profik kezeö között is találkozunk vele!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!