LEC: Kiborult a bili a Fnatic csapatánál

LEC: Kiborult a bili a Fnatic csapatánál

Kikerült a közösségi médiába egy tweet, amely magyarázatot adhat a Fnatic téli gyengélkedésére.

Minden várakozást alulmúlt a Fnatic az LEC 2023-as téi szezonjának első három hetében. A tavalyi világbajnokságon még a T1-t is elkapták Humanoidék, hogy alig néhány hónappal később kizúgjanak az alapszakaszban úgy, hogy mindössze két győzelmet szereznek kilenc mérkőzés alatt. A Wunder-Razork-Humanoid-Rekkles-Rhuckz ötös látványosan szenvedett mindegyik mérkőzésén, egyszerűen rossz döntéseket hoztak, mind ösvényfázisban, mind a középső szakasztól kezdődően. Nem volt meg az összhang a játékosok között, valamint az sem egészséges, ha a toposod egyetlen karakterrel érzi magát otthonosan a saját szerepkörében. Az EMEA-régió egyetlen világbajnoka a 9. helyen búcsúzott, van nagyjából egy hónapjuk, hogy rendezzék a sorokat, mielőtt indul a tavaszi split.

Mit árult el Lounet a Fnaticról?

Exakick és az LDLC OL egykori menedzsere, jelenleg az Aegis háttérstábjának munkatársa Twitteren osztott meg olyan információkat, amelyről eddig csak nagyon kevesen tudtak. Az egykori támogató szerint Rekkles csak 5-6. kiszemeltje volt a Fnaticnak, azonban a próbajátékon résztvevők közül senki sem szeretett volna Rhuckz duótársa lenni az alsó ösvényen. Így nem volt más választása a vezetőségnek, mint Rekkles leigazolása, különben kezdő ADC nélkül maradt volna a csapat. Bár a svéd legenda nem játszott annyira katasztrofálisan a negyedik meccsnaptól, a győzelmek csak nem akartak megérkezni. Ez vezetett a kieséshez, valamint ahhoz a pletykacunamihoz, amely már azt taglalja, hogy hány játékos marad a keretben a Spring Splitre.

Az LEC 2023-as téli szezonja szombaton folytatódik, a dropokért és az izgalmasnak ígérkező Bo3-akért irány a lolesports.com.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted Rekkles marad a Fnatic lövésze a tavaszi szezonban?

League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.