Új játékot készítenek a Life is Strange fejlesztői, itt az első trailer

Új játékot készítenek a Life is Strange fejlesztői, itt az első trailer

A nem túl távoli jövőben játszódik majd a történet.

A Life is Strange első része 2015. októberében indult hódító útjára, hogy rengeteg díjjal a zsebében örökre bevésse nevét a videójátékos történelemkönyvbe. A Max és Chloe kalandjait bemutató epizodikus program erős narratívával, stílusos látvánnyal, atmoszféra megteremtésében hibátlan zenei aláfestéssel, valamint pazar szinkronnal rendelkezett. A folytatások sem sikerültek rosszul, főleg a True Colors tudta megragadni a széria esszenciáját. Most újra itt van a fejlesztőcsapat, hogy Harmony: The Fall of Reverie névvel valami teljesen új köntösbe csomagoljanak egy olyan sztorit, amely képes levenni a lábáról a játékosokat.

Don't Nod védjegyek, avagy a döntés itt is számít

Új helyszín, új szereplők, de ismerős elemek. Nagyjából erre lehet készülni a 2023 júniusában Steamre érkező alkotásban. A főszerepbe ezúttal Polly kerül, akinek egy nagyon színes világban kell emberi sorsokat befolyásoló döntéseket hoznia. A futurisztikus elemek miatt az első kedvcsináló képek és videó alapján beüthet egy kis Cyberpunk-vibe, de remélhetőleg nem merítenek túl sokat a franciák a CD Projekt RED zseniális RPG-jéből. 

A fülbemászó dallamokért ezúttal Lena Raine felel, aki korábban olyan videójátékokon dolgozott, mint a Celeste, a Minecraft és a Guild Wars 2. Egyelőre minden abba az irányba mutat, hogy ismét egy fantasztikus játékot kovácsolnak a párizsi katakombákban a fejlesztők. Izgatottan lehet várni azt, hogy a megjelenésig sikerül-e minden építőkockát a elhelyezni úgy, hogy a végeredményben senki se csalódjon, aki szereti ezt a zsánert.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te játszottál a Life is Strange: True Colorsszel?