IEM Katowice: Az év egyik legizgalmasabb döntője jön ma délután!

IEM Katowice: Az év egyik legizgalmasabb döntője jön ma délután!

HooXi első kívánsága teljesült, azok ellen döntőzhetnek akik ellen szeretett volna, de vajon erősebbek lesznek tőlük?

HooXi, a G2 irányítója, még a rájátszás előtt nyilatkozta azt, hogy a Heroic ellen szeretne döntőzni Katowicében. Így teljesüljön minden vágya, ugyanis a tegnapi elődöntők hozták a papírforma szerinti eredményeket, a Heroic és a G2 előtt nem volt akadály, ők ketten játszanak ma a 2023-as IEM Katowice bajnoki címéért.

A dán ötös három hónapon belül már másodjára jut döntőbe, ám a bajnoki cím mindeddig elkerülte őket. Annál többre nem is vágyhatnak mint, hogy 2023-at végre egy felemelő győzelemmel kezdjék, ám ehhez még a G2-nak is lesz egy-két szava. NiKo és m0NESY ide vagy oda, a Heroic lehengerlő formában van, ezt bizonyították az elődöntőben is, ahol a NaVit utasították maguk mögé, ráadásul két meglehetősen egyszerű pályával. Inferno és Mirage is 16-8-as dán győzelemmel ért véget.

CadiaNék dominanciája megkérdőjelezhetetlen volt, még a számukra gyengébb Infernón is kitűnően játszottak. Külön érdemes kiemelni a támadó térfeleken látott flank-technikájukat, amivel számtalanszor tudták oldalba vagy épp hátba támadni az esetlen NaVisokat, akikről s1mple, úgy nyilatkozott, hogy „néhányan még mindig félnek egy ekkora színpadon játszani".

Az biztos, hogy ha valakik, akkor a G2 az a csapat, amelyik megállíthatja a dánok menetelését. Tavaly december óta őrült formában vannak, mind egyénileg, mind csapatszinten. A Liquid sem volt ellenfelük tegnap, az észak-amerikaiak részéről bebizonyosodott az, amitől féltünk, a Vitality megverték korábban pusztán apEXék hibáira alapozva, de a G2-nál olyan kevés most a hiba, hogy önerőből nem sokra voltak képesek ellenük.

A G2 zsinórban 19 pályát nyert tavaly december óta, ami bár még messze van a NiP 87-es rekordjától, de egy mai hibátlan győzelemmel simán odaérhetnek a svéd legendák mögé. Ettől azonban valószínűleg sokkal jobban izgatja őket a döntő megnyerése, még ha nem is sikerül hibátlanul 3 pálya alatt, de nyerni mennek ma a színpadra, megmutatni, hogy 2023 róluk is szólhat!

A 2023-as IEM Katowice döntője ma délután 4 órától kezdődik az esport1tv Twitch-csatornán, ahol ne feledjétek, hogy dropok gyűjtése mellett követhetitek a döntőt.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!