Fortnite: Két chapter után tért vissza egy kedvelt tárgy

Fortnite: Két chapter után tért vissza egy kedvelt tárgy

A keddi frissítéssel egy régi ismerős is érkezett.

Február 7-én végre kaptunk egy kisebb update-et, ami után feloldhatóvá váltak a Battle Pass utolsó elemei – Ríviai Geralt –, és egy rég nem látott item is visszatért. A Fortnite-ban számos élet és pajzstöltő tárggyal találkozhattunk már, de a legelsőket sosem feledjük. Ilyen a Slurp Juice is, mely az 1.8-as frissítéssel vált elérhetővé, majd a 11.00-ással került ki.

A 2019. október 15-ei patch után most ismét megtalálható a szigeten, azonban a közösség véleménye megoszlik az itemmel kapcsolatban.

A tárgy képes 75 életerő vagy pajzs visszatöltésére  attól függ, hogy a játékosnak éppen mire van szüksége. Kiváló hasznát vehetjük a viharral szemben, és a harcok után, hogy lassan de biztosan újult erőre kapjunk. Ez mind szép és jó, és a nosztalgiafaktor miatt biztosan sokan elragadtatottak vagyunk, azonban a mai életerő és pajzstöltő tárgyak mellet ha objektíven nézzük, nem igazán rúghat labdába. Gondoljunk csak a Chug Splash-ekre, melyekkel másodpercek alatt lehetünk a maximumon.

Ismét csak arra számíthatunk, hogy az Epic Games figyeli a játékosok visszajelzéseit, és annak tükrében alakít az itemen, vagy annak megtalálhatósági gyakoriságán.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Örültök, hogy visszatért a Slurp Juice?

  • 75 %
  • 25 %