Készen álltok az utolsó, hősies utazásra? Bombajó traileren A galaxis őrzői 3. része!

Készen álltok az utolsó, hősies utazásra? Bombajó traileren A galaxis őrzői 3. része!

Először láthatjuk az Evolúció Mesterét és bepillantást nyerhetünk Rocket eredettörténetébe is.

Végéhez ér A galaxis őrzői trilógia is, legalábbis ebben a formában már biztosan nem találkozhatunk majd a Star-Lord, Gamora, Drax (Bautista egyébként meg is könnyebbült, hogy végre megválhat ettől a szerepétől), Rocket és Groot ötössel – bár lassan hozzájuk tartozik Nebula és Mantis is. Az MCU ötödik fázisát A Hangya és a Darázs: Kvantumánia nyitja, de május 5-én már követi is a James Gunn – aki időközben a DCU első számú embere lett – rendezésében A galaxis őrzői harmadik része.

A sztori alapján a csapat látszólag nyugalmat talál a Tudástérben, de persze tudjuk, hogy a béke sosem tarthat örökké. Rocketet kísérti a múltja és így magával rántja a többieket is, akik persze nem akarják magára hagyni a kis mosómedvét és harcba szállnak az oldalán. Ez azt is magával hozza, hogy ismét széteshet a csapat, ahhoz viszont, hogy a többféle fenyegetéssel is megbirkózzanak, szembe kell nézniük az Evolúció Mesterével (Chukwudi Iwuji), az etikátlan tudóssal, aki egy ártatlan mosómedvén kísérletezgetett és készített belőle egy élő fegyvert. Aztán az életükre tör még Ayesha (Elizabeth Debicki) és persze Adam Warlock (Will Poulter) is, akit Ayesha azzal a szándékkal keltett életre, hogy lezúzza az őrzőket.

A harmadik rész még azt is elmeséli majd, hogy mi történt Gamorával (Zoe Saldana), akit a Bosszúállók: Végtelen háborúban Thanos áldozott fel azért, hogy megkapja az egyik Végtelen Követ. Szóval lesz benne bőven izgalom, de ami talán még fontosabb és ez már a Super Bowlon bemutatott előzetesből is leszűrhető, hogy minden eddiginél hősiesebb és érzelemdúsabb lesz a záró felvonás:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!