CoD: 8 fegyver és két gránát került a Restricted listára az MW2 Ranked előtt

CoD: 8 fegyver és két gránát került a Restricted listára az MW2 Ranked előtt

Nemsokára jön a Modern Warfare II Season 2, ezzel pedig a Ranked Play, az Infinity Ward tehát még épp időben korlátozott le pár fegyvert és taktikai felszerelést.

Végre valahára bekerül a Rangsorolt mód a legújabb Call of Duty játékba, a Modern Warfare 2-be. Ez a játékmód már hosszú évek óta követi a Call of Duty League szabályrendszerét, tehát egyes fegyverek és felszerelések tiltottak, ráadásul nem minden pálya játszható benne, a játékmódok között pedig csak a Hardpoint, a Control és a Search and Destroy szerepelnek.

A játékosok az MWII kiadása óta várnak arra, hogy a mód bekerüljön az Infinity Ward és az Activision lövöldéjébe, mától pedig végre elérhető lesz a Season 2, amelyben a rengeteg új tartalom mellett a Ranked is elérhetővé válik. Azonban a fejlesztők még a mód megérkezése előtt egy gyors változtatást eszközöltek a Restricted listán: hozzáadtak 8 fegyvert és 2 gránátot azon fegyverekhez, amelyek nem lesznek játszhatók Rangsorolt módban.

A rengeteg tiltott eszköz közé bekerült a játék egyik legnépszerűbb automata fegyvere, az M4, emellett a Kastov-74u és az STB 556 sem lesz használható Rankeden. Az SMG-k közül csak a Fennec 45 restricted, azonban a pisztolyok közül 4 lett túl erősnek ítélve: a P890, az .50 GS, a Basilisk és az X13 Auto. Emellett persze az összes Battle Rifle, Shotgun és LMG is tiltott, bár ezeket eddig is tudtuk, hasonlóan néhány mesterlövész puskéhoz, a Riot Shieldhez és az összes Launcherhez. A taktikai felszerelések közül a füstgránát került fel a listára, míg a Lethal Equipment kategóriában a Drill Charge-ot vesztettük el, mielőtt megszereztük volna. 

Ettől függetlenül a Season 2-vel érkező Ranked Playre már nagyon sokat vártak, így bár még kevesebb fegyverrel, de végre szállni a buliba, és megmutatni mindenkinek, hogy ti vagytok a legjobbak Call of Dutyban!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Ti melyik rangot céloztátok meg?