18

Elmúltál már 18 éves?


/
Megjelent és ingyen játszható a Kokainmedve-film alapján készült játék

Megjelent és ingyen játszható a Kokainmedve-film alapján készült játék

A film februárban landol a mozikban, de már előtte bele lehet kóstolni milyen lehet egy megvadult medve bőrébe bújni.

Kezdjük ott, hogy egy valós történeten alapuló alkotásról van szó, de a filmben elég hamar a képzelet szülte események veszik át a főszerepet. A sztori főszereplője, tehát egy medve az elfogyasztott kokaintól a való életben elpusztult, a vásznon viszont inkább megbolondul és vad mészárlásba kezd. Senkit és semmit nem kímél, így tehát már az előzetesben is feltűnik, hogy a rendező (Elizabeth Banks) elsődleges célja az volt, hogy minél nagyobb pusztítást hagyjon maga mögött az állat. Nem csoda hát, hogy óriási hype alakult ki a produkció kapcsán és ezt még lehet fokozni több platformon is.

Ugyanis a történet nem csak az Universal Pictures stúdió filmes részlegét ihlette meg, hanem egy játékot is elkészítettek belőle. A legjobb az egészben, hogy bárki ingyen kipróbálhatja a böngészőben futó Cocaine Bear: The Rise of Escobear 8 bites játékot. Természetesen a játékosként a medvét irányíthatjuk és a célunk, hogy elkapjuk a csúnya és gonosz drogdílereket, akiknek a piros táskákra fáj a foguk. Eközben nem árt, ha minél több kokaint zabálunk kedvencünkkel, ugyanis ez tartja őt életben. A piros batyuk egyébként extra sebességet biztosítanak állatunk számára, míg a mentőautók becserkészése bónusz pontokat jelentenek. Az irányítás egyszerű, a zene zúzós, a hangok pedig pazarok. Alighanem teljes mértékben visszaadja a film hangulatát ez a kis szösszenet.

Ha pedig szeretnéd kipróbálni a játékot, akkor az alábbi weboldalon ezt megteheted. A filmet pedig 23-ától keresd a mozikban.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!