Akciófigyelő: Egy 2022-es játék vár rád ingyen az Epicen

Akciófigyelő: Egy 2022-es játék vár rád ingyen az Epicen

Robbanásokban és fegyverropogásban gazdag videójátékra csaphatsz le ingyen.

Az elmúlt hét napban Gordon Ramsey bőrébe bújhattál, ha a Recipe for Disaster étterem menedzselős játékra rátetted a kezed az Epic Games Store-ban. A mai nappal lecserélődött a "menü", ugyanis itt van a Warpips, amely limitált ideig nulla forintért lehet a tiéd. A Steamen ez a játék jelenleg teljes áron 14,99 euróért (~5700 forint) vásárolható meg, igaz EGS-en közel sem kellett érte ennyit kifizetned a legutóbbi 60%-os leárazásnak köszönhetően. A kritikusok és a játékosok egyaránt dicsérték a Daedalic Entertainment kiadásában megjelent RTS-t, amely a klasszikus kötélhúzás alapjaiból táplálkozik.

Warpips

A készítők egy nagyon pörgős játékmenettel rendelkező, emellett kifejezetten egyszerű, de mégis megnyerő grafikával rendelkező programot igyekeztek letenni az asztalra. Ez sikerült is, ugyanis ki ne szeretne minden járművet, harci masinát és gyalogsági egységet felrobbantani a Command & Conquer sorozatból ismerős stílusban? A pályák kialakítása változatos, de az alapok ugyanazok. Egyetlen vonalon történnek az események, itt kell a lehető leghatékonyabban menedzselni az erőforrásokat. Egy csata nagyjából 10-20 percig tart, így szinte bármelyik élethelyzetben belefér "csak még egy kör". Az alapok elsajátítása nem túl bonyolult, azonban annyira sok apró mechanikát és interakciót rejt a Warpips, amelyet csak a legnagyobb stratégák tudnak alkalmazni a harctéren. Nincs mikrotranzakció, nincs semmi, amire költened kéne. Behúzod ingyen, telepíted és játszod!

Az ingyenes Warpips videójátékot február 23-án, délután 5 óráig adhatod hozzá ingyenesen az Epic Games Store könyvtáradhoz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te szeretted/szereted a tesiórás kötélhúzást?