SMITE: Itt van a SMITE x Magic skinek második hulláma!

SMITE: Itt van a SMITE x Magic skinek második hulláma!

Az első 5 kinézet után itt vannak a következő Magic skinek, többek között jön a Nicol Bolas Tiamat és a Vivien Reid Artemis!

A 2023-as SMITE világbajnokságon mutatták be a SMITE x Magic: The Gathering Crossover Event kedvcsináló videóját. Az eszméletlenül menő trailerben olyan népszerű Magic karaktereket láthattunk, mint Chandra, Jace Beleren vagy Új Phyrexia hírnöke, Atraxa, akik a játékon belül is fantasztikusan néztek ki Pele, Yu Huang és Thanatos kinézeteiként.

A második hullámban ismét öt ikonikus karakter száll harcba az Istenek Csatamezején: Mulan a The Wandering Emperor bőrébe bújik, Artemis Vivien Reidként vágtat a duo ösvényre, Chronos helyét az időmágus, Teferi veszi át, Eset Nissa Revane lesz, Tiamat pedig Nicol Bolasszá alakul. Az egyetlen kapcsolat, amire lehetett számítani, az Nicol Bolas, az Istenfáraó és Tiamat, a szörnyek anyja volt, ugyanis ezt a kinézetet már a SMITE World Championshipen láthattuk, és kevés karakter van a Titan Forge Games játékában, akire illene a leírás.

A SMITE X Magic the Gathering Crossover esemény az eddigi talán legnépszerűbb ilyen event azóta, mióta a SMITE elkezdett együttműködésekbe lépni más nagy címekkel. Volt már Transformers, Tini nindzsa teknőcök, OldSchool Runescape és Avatar: Aang legendája skinline is. Ezek az események mindig rengeteg új játékost vonzanak be, ráadásul a közösségi médiákon is felfigyelnek a SMITE-ra, ugyanis a különböző influenszerek és MTG-személyiségek tetszését is elnyerték az új kinézetek. Remélhetőleg rengeteg ilyen eseményre számíthatunk még a Titan Forge Gamestől, hogy talán Martichoras, a Mantikórok Királya is kaphasson hasonló kinézetet!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked melyik a kedvenc SMITE x Magic kinézeted?