Sam Wilson Amerika Kapitányként érkezhet a Fortnite-ba

Sam Wilson Amerika Kapitányként érkezhet a Fortnite-ba

Tovább bővülhet a Marvel-karakterek száma, ezúttal egy különös csavarral.

A Fortnite Marvellal való együttműködése már egy teljesen megszokott dolog. Az évek alatt rengeteg esemény és skin – több mint 50 – érkezett az Epic Games Battle Royale-jába a szuperhősök univerzumából, és ez a szám folyamatosan nő. A legújabb szivárogtatások azonban egy különleges szereplő érkezését vetítik előre, aki nem mást, mint az új Amerika Kapitány.

Mivel az eredeti Amerika Kapitány többé nem ütőképes, átadta a stafétabotját a társának Sólyomnak, aki a 2024-es Amerika Kapitány: Az új világrend filmben a helyébe is lép. Úgy tűnik, hogy a jövőben a Fortnite-ban is tiszteletét teszi, legalábbis több szivárogtatás is erre enged következtetni.

Ahogy Shiina – népszerű leaker – is írja, a fájlok közé került egy szárnyas Glider, ami teljesen passzol a Sólyomhoz, ráadásul egy eddig nem használt Amerika Kapitány csomag is frissítve lett. Ezek, és az a tény, hogy hamarosan érkezik a film, több mint valószínűvé teszik, hogy igenis, megvásárolható lesz ez a kinézet – vagy akár a következő Battle Pass része.

Egyelőre az Epic nem erősítette meg a hírt, és amíg ez meg nem történik, ne vegyétek készpénznek a fent elhangzottakat.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Örülnétek egy újabb Amerika Kapitány skinnek?

  • 20 %
  • 80 %