LoL: Vizuális frissítést kap két nagyon népszerű karakter

LoL: Vizuális frissítést kap két nagyon népszerű karakter

A jövőben még több ilyen update érkezhet a kliensbe.

A Riot Games két fejlesztője, Meddler és Brightmoon betekintést engedett azokba a munkákba, amelyeken a League of Legends mögött álló vállalat dolgozik. A kifejezetten informatív videóból többek között kiderült az is, hogy érkezik egy új játékmód, illetve hamarosan csökkentik a hősök árát, így még könnyebb lesz az újoncoknak, valamint a visszatérőknek gyarapítani a kollekciót. Egy másik szegmensben arról beszélt a két rioter, hogy igyekeznek minél hatékonyabban megújítani azokat a hősöket, amelyek elavult modellel, grafikai és animációs megoldásokkal kénytelen működni a jelenlegi körülmények között. Ennek a folyamatnak az első lépcsőfoka volt 2023-ban az Ahri ASU élesítése, de a tervek szerint már nem kell sokat várni arra, hogy Lee Sin és Teemo is csatlakozzon a kilenc farkú rókalányhoz.

Lee Sin és Teemo ASU-k, valamint a további vizuális frissítések

Az ASU-k gyakorlatilag semmit nem befolyásolnak a játékmenet szempontjából, csak a régi karaktermodelleket alakítják át úgy, hogy azok megfeleljenek a mai elvásárosknak. Ilyen módon nyúltak Ahri előtt Caitlynhez is, "Cupcake" azóta jóval letisztultabb mozdulatokkal osztja a fejeseket a Szurdokban. Az egyik kezével ad, a másikkal elvesz a Riot, ugyanis áldozatokat kellett hozni az ASU-k érdekében. Mivel több időt és energiát szentelnek majd az idősebb karakterek felújítására, nem lesz lehetőségük az új bajnokokon dolgozni. Már ebben a videóban leszögezte Meddler és Brightmoon, hogy 2024-ben biztosan kevesebb új hős érkezik a LoL-ba.

Hogy ez az idézők szemszögéből milyen döntésnek bizonyul, azt majd a visszajelzések és reakciók eldöntik. Egyelőre el kell fogadni azt a tényt, hogy a fejlesztőcsapat a "könnyebb utat" választotta, sok kicsi területen lépnek előre ahelyett, hogy nagyobb ugrásokkal görgetnék előre Runeterra szekerét. Zárásként itt kell megemlíteni még egy gondolatot, amelyről tegnap még beszéltek néhány szót a videóban. A LoL mögött meghúzódó hatalmas univerzumban (Runeterra) egyre több szálon mozognak az események, ezt igyekeznek úgy építeni a jövőben, hogy a kohézió és a koherencia ne sérüljön.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted Malphite kap idén vizuális frissítést?

League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.