The Mageseeker: Új videóban láthatod a tavasszal érkező LoL-os játékot

The Mageseeker: Új videóban láthatod a tavasszal érkező LoL-os játékot

Már nem kell sokat várni arra, hogy végre megjelenjen a következő LoL-os videójáték.

A Riot Forge égisze alatt jelenleg három videójáték fejlesztése zajlik. Az Ekkót középpontba helyező CONV/RGENCE: A League of Legends Story, a Nunu & Willump barátságát és kalandjait bemutató Song of Nunu: A League of Legends Story, valamint a The Mageseeker: A League of Legends Story, amely Sylas egykori "családja" ellen folytatott harcát teszi a fókuszba. Utóbbi LoL-os játékra már nem kell sokat várnod, ugyanis a tervek szerint 2023 tavaszán már lehet pörgetni PS4-en és PS5-ön, Xbox One-on, Xbox Series S-en és X-en, Nintendo Switchen, valamint behúzhatod Steamen, Epic Gamesen és GOG.com-on is.

Mit lehet tudni a The Mageseeker: A League of Legends Storyról?

Egyelőre még nem túl sokat. Ami biztos, hogy egy pixelgrafikus akció-RPG lesz, amelyben végig Sylast irányíthatod. A történet ott veszi fel a fonalat, amikor a varázslatok ellopásáról ismert mágus kiszabadul a fogságából, hogy megkezdje harcát a szülőföldje felett uralkodó zsarnok elnyomása ellen. A fejlesztésért az a Digital Sun felel, akik korábban a Moonlighterrel már betörtek az indie játékok piacára. 

Még nincs kinn egy napja a kedvcsináló videó, de máris záporoznak alatta azok a kommentek, amelyekből árad a hype. Ha sikerül megütnie a The Mageseekernek azt a szintet, amelyet nem is olyan rég elért a Ruined King: A League of Legends Storyval a Riot Forge, akkor remek szórakozásra van kilátás a következő hónapokban. Ha szeretnél nyerni egy Call of Duty: Modern Warfare 2-t, akkor klipeld ki és küldd el nekünk legjobb LoL-os megmozduálsaidTovábbi részleteket erről a kihagyhatatlan nyereményjátékról itt olvashatsz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te megveszed majd a The Mageseekert?