League of Legends: Megjelenési dátumot kapott három új LoL-os játék

League of Legends: Megjelenési dátumot kapott három új LoL-os játék

Már nem kell sokat várni az első új LoL-os videójátékra.

A Riot Games egyelőre minden erejével azon dolgozik, hogy a már meglévő projektjei mellett haladjon a League of Legends karaktereket mozgató verekedős játékuk (Project L), valamint MMO-juk fejlesztése. A többi kisebb címet nem a Riot Games, hanem a Riot Forge gondozza, a kisebb fejlesztőket tömörítő és támogató szervezet, amelynek olyan remek játékokat köszönhettek, mint a Ruined King: A League of Legends Story és a Hextech Mayhem: A League of Legends Story. A néhány órája megjelent videóból megtudhattátok, hogy a Song of Nunu, a Convergence és a The Mageseeker milyen megjelenési dátumot kapott a kiadótól. Szerencsére már nem kell sokat várni ezekre a kalandokra, készülhettek a LoL nélküli LoL-os mókára.

Song of Nunu, Convergence és The Mageseeker

Elsőként a Nunu & Willump főszereplésével készülő Song of Nunu: A League of Legends Storyról árulták le, hogy 2023 őszétől lehet majd játszani a puzzle elemekkel teletűzdelt akció-kalandot. Ezután következett a Convergence: A League of Legends Story, amely Ekkót helyezi a középpontba. Rengeteg oldalnézetes akció vár rátok 2023 nyarán. Végül a 2D pixelgrafika szerelmesei örülhetnek, ugyanis 2023 tavaszán debütál a Sylas köré épülő The Mageseeker: A League of Legends Story, amelyről néhány hete már kiszivárogtak részletek.

Ennél részletesebben nem mutatták be a három projektet, de a megosztott rövid kis kedvcsinálók alapján mindenki megtalálhatja a saját kedvencét, mivel elég eltérő módon mutatják be a fejlesztők az egyes karaktereket és régiókat.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked melyik játék tetszik a legjobban a videó alapján?

League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.