Akciófigyelő: A végtelen űrbe kalauzol ez Epic legújabb ingyenes játéka

Akciófigyelő: A végtelen űrbe kalauzol ez Epic legújabb ingyenes játéka

Ha szereted az egyedi videójátékokat, akkor irány az Epic oldala.

Igazi ínyencfalatokból nem szenvednek azok a felhasználók hiányt, akik rendszeresen látogatják az Epic Games Store oldalát. A népszerű platformon indie gyöngyszemek armadáját lehetett már teljesen megszerezni, most itt egy újabb példány, amellyel gyarapítható a gyűjtemény. A Steamen jelenleg a Duskers 19,99 euróba kerül teljes áron, vagyis közel 8000 forintot spórolhatsz, ha az EGS-en zsebeled be ezt a programot. Mivel rétegjátékról van szó, ezért csak kevés értékelés futott be a 2016-os megjelenés óta. Akik próbálták, inkább pozitívan értékelték a tapasztalataikat.

Duskers

Pixelek, betűk, számok és rengeteg rikító szín. Nagyjából így lehetne leírni, hogy pontosan mi történik a képernyőn, amikor elindul a játék. Egy drónkezelőt alakítasz, akivel a sötét űrben kell különböző alkatrészeket és fejlesztéseket gyűjteni, ami kifejezetten nehéz feladat valódi fegyverek hiányában. A megfelelő szenzor- és csalihasználat lesz az eszközöd abban, hogy egyre értékesebb kütyük kerüljenek hozzád. Az irányítás egy olyan interfészen keresztül történik, amelyre megfelelő parancssorokat kell írnod. Ezért elengedhetetlen, hogy az angol nyelvet felhasználói szinten ismerd, ugyanis direkt utasítások segítségével kell irányítánod a drónodat. Nem bonyolították túl a fejlesztők a dolgokat, ezért az egész program mindössze 200 MB-ot foglal a merevlemezen. A Misfits Attic fejlesztői egyedi módon nyúltak az űrbéli kalandokhoz, érdemes vele tenni egy próbát.

Az ingyenes Duskers videójátékot március 2-án, délután 5 óráig adhatod hozzá ingyenesen az Epic Games Store könyvtáradhoz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Borítókép: Illusztráció

Kövess Minket!



Szerinted még ebben az évtizedben Marsra száll az ember?