FIFA 23: Újabb magyar játékos kapott különleges lapot

FIFA 23: Újabb magyar játékos kapott különleges lapot

A Bundesliga-játékosaink szárnyalnak.

Ez egy nagyon jó hét a magyar FIFA-játékosok számára, ugyanis Szoboszlai Dominik bekerült a Team of the Week csapatába, míg Schafer András a Silver Stars Objective-en keresztül kapott egy különleges lapot, méghozzá a jelenleg futó Road to the Finals részeként. Klubja, az Union Berlin ma este játssza a visszavágót az Ajax Amsterdam ellen az Európa-ligában. Az első meccs 0-0 lett, most a németek lesznek hazai pályán, a kártya szempontjából pedig mindenképp az ő sikerüknek érdemes szorítani.

Ugyanis Schafer lapja is fejlődik, ha továbbjutnak, és ez minden körben így van, amin túl jut a Berlin. A gyűjtők számára értékes darab lehet, tekintve, hogy nem sok különleges kártyával rendelkező magyar futballista van jelenleg a FIFA 23 Ultimate Teamben.  

Ahhoz, hogy megszerezzük, teljesíteni kell a Silver Stars Objective-et március 1-ig.

  • Nyerj 3 meccset a Live FUT Friendly: Silver Lounge-ban
  • Szerezz 8 gólt a Live FUT Friendly: Silver Lounge-ban
  • Szerezz 6 gólpasszt a Live FUT Friendly: Silver Lounge-ban

Schafer András Silver Stars verziója egyébként komoly statisztikákkal büszkélkedhet, különösen egy 70-es OVR-értékkel rendelkező játékoshoz képest. A 83-as Pace nagyszerű egy középső középpályástól, a szintén a remek 81-es Dribbling és a 80-as Passing mellett. A skilljeire és a gyengébbik lábára se lehet panasz, 4 csillagosak lettek.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!