LEC: Kezdődik a téli szezon utolsó hétvégéje, irány gyűjteni a dropokat!

LEC: Kezdődik a téli szezon utolsó hétvégéje, irány gyűjteni a dropokat!

Ellenfelét várja a KOI.

Az LEC 2023-as téli rájátszása ráfordult az utolsó három összecsapásra. A záróhétvégét a MAD Lions és az SK Gaming nyitja, a két együttes közül a győztes az alsó ági döntőbe jut tovább. A vesztes a negyedik hellyel kell beérje, ami az LEC 2023 Season Finals pontszámításánál mindenképpen sokat nyomhat majd a latba. A frissítés még mindig ugyanaz, az EMEA-régióban a 13.1b League of Legends-frissítésen küzdenek meg a profi e-sportolók annak ellenére, hogy a többi régióban már a 13.3-as patchen zajlanak a mérkőzések.

MAD Lions vs SK Gaming - 18:00 (Bo5)

Az alapszakaszban kifejezetten jó teljesítményt nyújtott mindkét gárda, a MAD a 2., az SK a 3. helyet szerezte meg. A Bo1-ekből azonban nem szabad hosszabb távú következtetéseket levonni, erre a legjobb példa a Team Vitality korai búcsúja. A Bo3-as ciklust 2-0-val zárta a MAD és az SK is, így remek előjelekkel tekinthetnek a mai összecsapásra. 

Az Oroszlánok összességében erősebbek és meggyőzőbbek a korai szakaszban, Elyoya agresszív és hatékony stílusa remekül egészíti ki Nisqy játékát. A felső ösvénnyel egyik oldalon sem kell "foglalkozni", Chasy és Irrelevant a béke szigetén farmolgat a meccsek jelentős részében. Ez nincs így a bot lane-en, ahol Exakick és Doss legalább annyira szereti bevállalni a kockázatos szituációkat, mint az ellenfélnél Carzzy és Hylissang. A MAD mellett szól, hogy a keret összességében az egyik legtöbb, ha nem a legtöbb tapasztalattal rendelkezik az egész mezőnyben. Veterán idézőkből nincs hiány, de talán pont ez is lehet az egyik gyengesége a csapatnak. Mellettük ott lesz a Szurdokban az SK, amely együttes képes bármikor megújulni, előrántani olyan taktikákat, amelyre tényleg senki nem számít. Küzdeni akarásból többször bizonyítottak Markoonék, soha nem adják fel a mérkőzéseket sem testben, sem lélekben.

A 18:00-kor kezdődő szériát lolesports.com oldalán, az esport2tv Twitch csatornán, az Esport1 YouTube felületén és az Esport1.hu-n követheted élőben, magyar nyelvenHa szeretnél nyerni egy Call of Duty: Modern Warfare 2-t, akkor klipeld ki és küldd el nekünk legjobb LoL-os megmozduálsaidTovábbi részleteket erről a kihagyhatatlan nyereményjátékról itt olvashatsz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted a MAD vagy az SK jut tovább?

League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.