Már készül az új magyar videójáték, elszabadultak a Chicken Police fejlesztői

Már készül az új magyar videójáték, elszabadultak a Chicken Police fejlesztői

Az előző videójátékuk több díjat is besöpört, mi már alig várjuk a következő IP-t.

Magyar fejlesztőcsapatból nincs túl sok igazán ismert, viszont ez a néhány cég is képes kitermelni szinte minden évben legalább egy olyan videójátékot, amely nagyobb nemzetközi hírnévre tesz szert. A The Wild Gentlemen 2020-ban dobta piacra a Chicken Police - Paint it RED! című alkotását, amely a klasszikus noir hangulatot idézi meg néhány jól sikerült csavarral. A kreatív szakemberek és a programozók a háttérben most azon dolgoznak, hogy a következő dobásuk legalább akkorát szóljon, mint a nagyon csirkés, nagyon fekete-fehér detektívsztori.  De mit is takar a RetroSpace elnevezés, amely már megkapta a hivatalos Steam oldalát?

RetroSpace

Egy űrállomást beszippantott egy fekete lyuk, a folyosókon mutánsok szaladgálnak, minden és mindenki az életedre akar törni. Az egész alapkoncepciót behelyezték egy '70-es évekbeli B-filmes környezetbe, telerakták vagány egysorosokkal, majd az egészre ráengedtek egy disco-punk filtert. Nagyon egyedinek tűnik az új projekt, amely az Aurora 5 fedélzetén játszódik. A játékmenet során a lopakodás és a fegyveres harc egyaránt szerephez jut, így több zsáner rajongói is megtalálhatják a számításaikat. 

Egyelőre nincs még hír arról, hogy a RetroSpace mikor jelenhet meg hivatalosan, vagy mikor kerülhet korai hozzáférésű fázisba. A fejlesztőket és a játékot egyaránt érdemes követni a közösségi médiában, akkor biztosan nem maradtok le egyetlen új update-ről sem.

Ha szeretnél nyerni egy Call of Duty: Modern Warfare 2-t, akkor klipeld ki és küldd el nekünk legjobb LoL-os megmozduálsaidTovábbi részleteket erről a kihagyhatatlan nyereményjátékról itt olvashatsz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked tetszik a RetroSpace név?