Készülj fel a márciusban érkező tizedik Battle Pass szezonra!

Készülj fel a márciusban érkező tizedik Battle Pass szezonra!

A X. szezonban a már jól ismert szabályok mellett számos értékes nyeremény várja majd a játékosokat – miközben néhány új finomság is terítékre kerül!

Az új progresszív stílusok, a tokenjutalmak kibővített listája (két vadonatúj jármű) és az új felszerelés (Jutalomedzés) mellett, olyan dolgok is várnak rád, amit még előtte sosem láttál. Lehetőséged lesz felfedni a szezon történetét és akár három további tokent is gyűjteni az új Gyűjtemény funkció teljesítésével.

Új jutalmak és lehetőségek a X. szezonban

  • A X. szezon alapjárművei: a Rinoceronte, a Maus és az UDES 15/16. A hozzájuk megszerezhető progresszív stílusok mind sivatagi tematikájúak.
  • Ez a vadonatúj hősies harckocsitrió egy sivatagos terület felé tart, hogy részt vegyenek egy páncélos kincsvadászatban, és leküzdjék az eléjük kerülő akadályokat.
  • A hőstetteik története a X. szezon egyes szakaszainak és fejezeteinek jutalomleírásaiban bontakozik ki. A stílusok, matricák, medálok és maga a legénység is egy Gyűjtemény része (a szezon későbbi szakaszában bevezetésre kerülő új funkció). Az összegyűjtött Gyűjteményelemek („történetelemek“) számától függően, akár három további tokent is szerezhetsz a X. szezon folyamán.
  • Egy új felszerelés – a Jutalomedzés – is megjelenik az előrehaladás- és tokenjutalmak között.
  • A IX-es szintű jutalomlista két vadonatúj járművel bővül: a KPz 3 Projekt 07 HK-val és a BZ-58-2-vel.
  • A szokásos kínálaton felül mostantól a VII. és IX. szezonból származó stílusok és legénységi tagok is elérhetőek lesznek a játékbeli bolt Jutalom szekciójában.

Ha új vagy a Battle Passban, tekintsd meg részletes útmutatónkat, amelyben az összes szabályt és részletet megtalálod.

Jutalmak a pontokért

Amint teljesítetted a X. szezon mindhárom fő fejezetét, hozzáférhetsz a játékon belüli bolt Jutalom részlegéhez. Itt elköltheted a szezon során szerzett Battle Pass-pontjaidat kötvényekre, valamint a következő jutalmakra:

  • Korábbi szezonok egyedi legénységi tagjai (kivéve a VIII. szezon)
  • Progresszív stílusok a Battle Pass korábbi szezonjainak alapjárműveihez (kivéve a VIII. szezon)
  • A játékbeli bolt Jutalom szekciója a következő időpontig lesz elérhető: 2023. május 31. 02:30 CEST (UTC+2). A Battle Pass-pontok gyűjtése és felhalmozása a X. szezon összes előrehaladási szakaszának a teljesítése után is folytatódik.
  • Ne felejtsd el felhasználni a pontjaidat a szezon vége előtt, hogy jutalmakat szerezz. Ellenkező esetben az összes fel nem használt Battle Pass-pontod eltűnik!

Jutalmak Battle Pass-tokenekért

A X. szezon előrehaladásából legfeljebb 21 Battle Pass-tokent szerezhetsz (12-t az alapjutalmakból és 9-et a megnövelt jutalmakból), valamint további 3 tokent a gyűjteményelemek összegyűjtéséért. A tokenjeidet a játékbeli bolt Tárgyak tokenekért részlegében költheted el, vagy félreteheted őket, hogy később a 2023-as Battle Pass-szezonokban használd fel őket. A tokeneket egész évben gyűjtheted. A tokenekért kapható ritka IX-es szintű járművek listája ismét bővült – immár kilenc járműből áll. Az új sztár a KPz 3 Projekt 07 HK és a BZ-58-2. Mindkettő normál nagy méretű szerszámkészlettel (a „korlátlan“ fajtával) van felszerelve.

Gyűjtemény

Hogy segítsünk összerakni az X. szezon történetét, úgy döntöttünk, hogy egyes jutalmakat (alap és megnövelt jutalmakat egyaránt) egy Gyűjteményben egyesítünk, ahol minden egyes elem egy részletet fed fel a cselekményről és a hőseinkről. A Gyűjtemények mostantól a Battle Pass egyik alapelemei lesznek. A X. szezon gyűjteményelemei a progresszív és 2D-stílusok, a matricák, egy medál és a legénységi tagok, amelyeket a Battle Pass-előrehaladás jutalmaként kaphatsz meg a megszokott módon. Bizonyos számú elem összegyűjtése után további tokeneket (összesen legfeljebb hármat), valamint egy jármű-testreszabási elemet kapsz. Tekintsd meg a ponthatárokat, tervezd meg az előrehaladásodat, és szerezz extra tokeneket, mielőtt a X. szezon véget ér!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.