A tankok belsejében sorozat második különkiadása

A tankok belsejében sorozat második különkiadása

A Dragon Wagon a bajba jutott acélóriások megsegítésére lett létrehozva, így a sorozat második részében ezzel a masinával ismerkedhettek meg.

Lehet hogy a harckocsik pusztító fenevadak a harcmezőn, de mégsem elpusztíthatatlanok. Ha egy csatában mozgásképtelenné válik egy jármű, hogyan jut vissza a műhelybe, hogy megjavítsák? Ismerkedj meg az amerikai hadsereg M25-ösével, amely egy 240 LE teljesítményű M26 vontatóból (ennek a páncélozatlan "puha fülkés" változata az M26A1) és egy 40 tonnás M15 félpótkocsiból áll. Az 1940-es években körülbelül csak 1300 ilyen mentőjárművet gyártottak, így nagyon ritkának számítanak. Szerencsére sikerült egyet találnunk.

Csatlakozz Nicholas "The Chieftain" Moranhez, aki a New York állambeli Long Islanden található Amerikai Páncélosok Múzeumába látogat el, hogy közelebbről is megnézze ezt a hatalmas támogatójárművet. A két részből az elsőben Chieftain megnézi a teherszállító felhasználását és működését, megvizsgálja a katonai szerepét, és még a vezetőfülkébe is bekukkant.

Ezt már olvastad? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.