Őrült skinekkel támad a Call of Duty: Modern Warfare II második szezonja

Őrült skinekkel támad a Call of Duty: Modern Warfare II második szezonja

Ütős a Season 2 kínálata, persze a legjobb dolgok a Call of Duty: Modern Warfare II in-game boltjában sincsenek ingyen!

Február 17-én végre megjelent a Call of Duty: Modern Warfare II második szezonja, amely a Ranked mód mellett egy teljesen új Battle Passt, rengeteg új megvásárolható skincsomagot, fegyver- és operátorkinézetet hozott a játékba! Nézzük is át, hogy milyen skinekkel uralhatjuk most a szerveket és, hogy miként szerezhetjük meg azokat.

A fizetőeszköz

A Call of Duty: Modern Warfare II boltjában CoD Pontokat, azaz CP-t költhetünk. CP-t ugyancsak a boltban tudunk vásárolni, a legolcsóbb csomag jelenleg 1,99 euró, amelyért 200 pontot kapunk, 4,99 euróért pedig 500 pont jár, így nagyjából 1 euró 100 pontot ér, de ahogy haladunk a drágább csomagok felé, úgy lesz egyre jobb a váltószám, ugyanis bónusz pontok is járnak a nagyobb csomagok mellé. A legdrágább CoD Point pakk 149,99 eurót kóstál, melyért nem a gyors matekkal is kiszámolható 15 000 pontot kapunk, hanem 21 000-t, vagyis 40%-kal többet, mintha külön vásárolgatnánk meg a kisebb csomagokat.

Mire lehet költeni a CP-t?

Az első és legkézenfekvőbb dolog a szezononként megújuló Battle Pass. Ez 1100 CP-be kerül és ha végigcsináljuk az egészet, akkor nem csak tengernyi menő skin, calling card, matrica és charm üti a markunkat, de 1400 pontot is szerezhetünk, magyarul kifarmolható a következő Battle Pass ára. 2400 pontért elérhető a Battle Pass Bundle is, amelyben 20 Battle Tokent is kapunk, tehát 20 szintet azonnal átugorhatunk a Battle Passben.

Az abszolút maximalistáknak pedig ott van a Vault Edition is, amelyet CoD Pontok helyett 30 euróért tudunk megvásárolni, ha már könyvtárunkban van az alapjáték. A Vault Editionnel kapunk egy exkluzív Red Team 141 Operator Packot, valamint az új FJX Weapon Vaultot, amelyet egyelőre csak ezzel a csomaggal szerezhetünk meg.

A legtöbb in-game extrát különböző csomagok formájában tudjuk megvenni. Ezen csomagok folyamatosan változnak, egyesek csak napokig, mások hetekig, a legtöbb azonban az egész szezonban elérhető marad, legtöbbször Skineket, Weapon Skineket és Blueprinteket, Vehicle Skineket, Calling Cardokat, Charmokat, lövésekhez tartozó Tracereket, Finishing Move-okat, néha pedig speciális elemeket tartalmaznak. Ezek azok az extrák melyekkel igazán személyre szabhatjuk saját CoD-élményünket, mellyel egyedi színt vihetünk játékunkba és megmutathatjuk a szervereken, hogy milyen is a mi Call of Duty avatárunk.

Rengeteg különböző csomagot, skint és kiegészítőt találunk a shopban, egyet azonban mindenképpen érdemes kiemelni az összes közül. Ez a CDL Team Supporter Pack! Ezzel a válogatással a Call of Duty League csapatait támogathatjuk, csapatspecifikus kinézeteket szerezhetünk. 9,99 euróért megmutathatjuk, hogy az Atlanta FaZe-nek, a Boston Breachnek, a Florida Mutineersnek, a Minnesota Roekkrnek, a Toronto Ultrának, a Los Angeles Thievesnek, a Los Angeles Guerrillasnak, a London Royal Ravensnek, a Las Vegas Legionnek, a Seattle Surge-nek, az OpTic Texasnak vagy a New York Sublinersnek szurkolnunk a 2023-as Call of Duty League idényben!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!