Gaming: Újabb remek horrorjátékok kaphatnak remake-et

Gaming: Újabb remek horrorjátékok kaphatnak remake-et

Rengetegen örülnének annak, ha folytatódna a remake-elési sorozat az EA égisze alatt.

Egyre nagyobb igény van a játékosok részéről arra, hogy manapság már klasszikusnak hívott címeket átdolgozzanak a modern kor igényeinek megfelelően. Ezt a felújítási folyamatot hívja a szakzsargon remake-elésnek, avagy vizuális felújításnak, amelyhez még hozzáadnak játékmechanikai módosításokat is. A legutóbbi ilyen videójáték a Dead Space volt, amely az Electronic Arts kötelékében jelent meg újra, hogy a horror-akció műfaj rajongóit elkényeztesse a közepesre sikerült The Callisto Protocol után. A felújítás remekül sikerült, a gamerek közössége zabálta az ikonikus kalandok modern köntösbe bújtatott változatát. Ilyen fogadtatás mellett nem meglepő, hogy máris felmerültek a pletykák arról, hogy a Dead Space 2 és Dead Space 3 hasonló bánásmódban részesülhet, avagy elkészülhet a folytatások remake-je is.

Miből lehet a DS 2 és 3 újrázásra következteni?

Az EA kiküldött egy kérdőívet a játékosoknak, amiben kifejezetten rákérdeznek arra, hogy mit szólnának egy Dead Space 2 és Dead Space 3 remake-hez. Ezek a kérdések árulkodóak, ugyanis a pozitív visszajelzések megerősíthetik azt a felvetését a produceri csapatnak, hogy igenis van igény a folytatások felújítására. A második rész 2011-ben, a harmadik 2013-ban jelent meg, avagy megérettek már arra, hogy minden tekintetben frissítsenek rajtuk. Egyetlen probléma van csak ezzel az egész ötlettel. A Dead Space 3 már nem kapott olyan jó kritikákat, mint az előzményei, így talán ezzel vállalná a legnagyobb kockázatot a kiadó.

Aki nem akar várni arra, hogy egy remek horrornak megkapja a 2023-as kiadását, annak van egy remek hírünk. A Resident Evil 4 Remake 2023. március 24-én jelenik meg PC-re, Xbox Series X-re és S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re. 

Ha szeretnél nyerni egy Call of Duty: Modern Warfare 2-t, akkor klipeld ki és küldd el nekünk legjobb LoL-os megmozduálsaidTovábbi részleteket erről a kihagyhatatlan nyereményjátékról itt olvashatsz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted melyik a legjobb Dead Space epizód?