Most érdemes lecsapni a Baldur's Gate 3-ra!

Most érdemes lecsapni a Baldur's Gate 3-ra!

Bár a preordereknek elég rossz híre van, a Baldur's Gate 3 kivétel lehet!

Már alig több, mint fél év van hátra a Baldur's Gate 3 megjelenéséig, amelyre a DnD és a BG-sorozat rajongói évek óta várnak! A Larian Studios nemrég pedig adott még egy indokot arra, hogy számoljuk a napokat augusztus 31-ig, ugyanis egy nemrég közzétett Tweet szerint azok, akik előrendelik a játékot, a kiadás napján ingyen upgrade-elhetnek a Digital Deluxe Editionre!

A Baldur's Gate 3-nek egyelőre 3 féle verziója lesz:

  • az alapjátékot tartalmazó csomag, amelyet jelenleg a PS Store-ban 23 990 forintért lehet előrendelni, Steamen pedig kicsit kedvezőbben, 59,99 euróért
  • a Digital Deluxe Edition, amely PlayStationre már 27 490 forint, Steamen pedig egyelőre nem vehető meg külön
  • valamint az eszméletlenül menő ajándékokat tartalmazó Collector's Edition, amelyet csak a Baldur's Gate weboldalán lehet megvásárolni nem kevesebbért, mint 259,99 euró.

De mi van a Digital Deluxe csomagban?

Persze ahogy haladunk felfelé az egyre drágább verziók felé, egyre több exkluzív tartalommal bombáz meg minket a Larian Games. A Digital Deluxe Editionben korai hozzáférést kapunk az Act 1-hoz, kapunk egy egyedi kockakinézetet, a Divinity Bard Song csomagot, a Treasures of Rivellon Packot, egy Adventurer's Pouch táskát, a játék digitális OST-jét és Artbookját, valamint a DND-hez hasonló digitális karakterlapokat, amelyekkel tényleg úgy érezhetjük, hogy az asztali szerepjátékban vagyunk.

A Baldur's Gate 3-ról rengeteg dolgot tudunk már, ugyanis az early access verzióban egész nagy szeletet kaptunk a sztoriból – bár Baldur's Gate városába nem juthatunk el. A fejlesztők emellett árultak el részleteket, például hogy lesznek kapcsolódások az első két részhez, valamint hogy (természetesen) tudunk romantikus kapcsolatba bonyolódni a csapatunk tagjaival. A Baldur's Gate széria harmadik része idén augusztus 31-én jelenik meg, ráadásul az ingyenes Digital Deluxe verzióval már az előrendelés is sokkal jobban megéri, mint eddig!

Ha viszont inkább az FPS a ti világotok, akkor szálljatok ringbe az esport1 ClipRace-ben, amelynek fődíja egy Call of Duty: Modern Warfare 2!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Ti előrendeltétek már a Baldur's Gate 3-t?