LoL: A dzsungeles kisállatok miatt gyengébb az egyik hős

LoL: A dzsungeles kisállatok miatt gyengébb az egyik hős

A Riot Games meg csendben hallgat, a probléma azonban önmagától nem oldódik meg.

A League of Legends egyik legnagyobb szépsége, hogy mindig lehet meglepő dolgokat találni a mérkőzések közben. Általában ezek a bugok és feature-ök gyorsan beszédtémává válnak a legnagyobb LoL-os közösségi fórumon, ezúttal sincs ez másképp. A mai "hibabejelentés" főszereplője Neeko, az alakváltó kaméleon, valamint a dzsungeles kisállatkák armadája, amelyek a 13. előszezonnal érkeztek meg az Idézők szurdokába.

Pontosan mi ez a hiba, amely közvetlenül gyengíti a mágust?

Neeko passzív képességének köszönhetően fel tudja venni a szövetséges hősök alakját. Emiatt rengeteg opció nyílik meg számára, amely segítségével átverheti az ellenfeleket. Többnyire ez a funckió úgy, működik, ahogy azt a fejlesztők eltervezték, de mindig vannak kivételek. Jelenleg Neeko hiába veszi fel az erdészének az alakját, nem jelenik meg mellette egy "hamis" kisállatka, így a szemfüles enemy pillanatok alatt kiszúrhatja, hogy valami gyanús. A másik oldalon sem működnek hibátlanul a dolgok. Ha egy Neeko jungle felveszi a szövetséges formáját, akkor nem tűnik el mellőle az erdész lényecske, ami szintén akadályozza abban, hogy átverje az ellenséget.

Természetesen a Riot Gamesnek vannak nagyobb problémái is, mint a "fake pet" implementálása a játékba. Most épp azon dolgoznak a fejlesztők, hogy reworköljék Yuumit, valamint Ashe-t és Azirt kicsit visszafogják a profi metában. Remélhetőleg marad arra kapacitása a programozóknak, hogy megoldják a fent részletezett bugokat, ugyanis ez nem segíti elő azt, hogy népszerűbb legyen a kissé elfeledett hős.

Ha szeretnél nyerni egy Call of Duty: Modern Warfare 2-t, akkor klipeld ki és küldd el nekünk legjobb LoL-os megmozduálsaidTovábbi részleteket erről a kihagyhatatlan nyereményjátékról itt olvashatsz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Veled volt már egy meccsben Neeko jungle valaha?

League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.