Sosem tiltottak ki még ennyi játékost az európai WoT szerverekről

Sosem tiltottak ki még ennyi játékost az európai WoT szerverekről

A Wargaming időről időre fellép az tisztességtelen előnyöket élvező játékosok ellen, akik még sosem voltak ennyien.

A Wargaming legnépszerűbb játékában, a World of Tanksben akad néhány olyan tiltott mod, amik valódi előnyt biztosítanak. A kompetitív közegben ilyen például a döntögetős mod, ami komoly előnyt adhat, hiszen az ellenfél taktikájáról pontos képet kaphat a tiltott modot használó játékosok. A legújabb CW kampányt követően pedig ismét lesújtott a Wargaming a csaló játékosokra.

Sajnos azonban néhány játékos túl messzire ment. A legutóbbi Világtérkép: Háborús istenek eseményünket követően szeretnénk emlékeztetni minden játékost, hogy zéró toleranciát alkalmazunk a csalással szemben. A tiszta játék mindig elsődleges prioritásunk lesz.” – fogalmazott a Wargaming csapata

Ennek során 11 444 fiókot szankcionáltunk az EU régióban: ezek közül 10 851 fiók kapta meg az első figyelmeztetését és a hét napos tiltást, valamint 593 fiók került véglegesen tiltásra. Ezek a számok a valaha volt legmagasabbak az európai szerveren. Megemlítenénk a tavaly augusztusi banhullámot annak érdekében, hogy jobban érzékeltessük a problémát. 

Legutóbb közel 3 ezer játékos volt a rekord, ezúttal pedig közel 11 ezer, ami közel négyszeres növekedést jelent. Ez egy hatalmas szám, ugyanakkor kiemelnénk, hogy ebben valószínűleg benne vannak az európai szerverhez nemrég csatlakozott ukrán és orosz játékosok is. 

A végére pedig kiemelnénk mindenképpen látogass el a Mod Hubra, hogy ott megtaláld a World of Tanks összes ellenőrzött modját és azok legújabb verzióját. A Mod Hub a legbiztonságosabb hely a World of Tanks különböző modjainak letöltéséhez, anélkül, hogy aggódnod kellene a szabályzat megsértése miatt.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.