Vajon visszatérhet még Liam Neeson, Qui-Gon Jinnként?

Vajon visszatérhet még Liam Neeson, Qui-Gon Jinnként?

Nagyon sokan szeretnék őt viszont látni a Star Wars univerzumában.

Rajongók számára minden bizonnyal csalódást keltő lehet Liam Neeson vallomása, miszerint egyáltalán nem érdekli őt a Star Wars előzmény sorozatában Qui-Gon Jinn szerepe. A Disney szép lassan igyekszik kibővíteni a Star Wars filmes univerzumát és emiatt egyre több sorozatot is elkészítenek – azt is tudjuk már mikor jönnek a The Mandalorian új részei. Ennek eredménye, hogy a korábban már látott és közkedvelt szereplőket játszó színészek közül is igyekeznek visszahozni jó néhányat. Az Obi-Wan Kenobi sorozatra is sikerült megnyerniük Ewan McGregort, miközben mellette megjelent a forgatáson Liam Neeson is egy cameo erejéig. Továbbá Liam a Tales of the Jedi animációs rövidfilmekben is megszólaltatta karakterét, ami egyből beindította a rajongók fantáziáját és arra a következtetésre jutottak, hogy a színész hamarosan szerepet kaphat majd egy élőszereplős sorozatban is.

A Men's Health-nek adott interjúja során Liam viszont egyértelműen kijelentette, hogy nem szeretne szerepelni a jövőben egyetlen Star Wars alkotásban sem.

„Csillagok háborúja? Nem. Akármennyire is csodálom őket... Mostanra már olyan sok van belőlük. Sajnos teljesen elvesztettem a fonalat.”

Ezzel kétségtelenül csalódást okozott sok nézőnek, akik abban reménykedtek, hogy láthatják majd még a legendás Jedi mestert a vásznon – egy olyan karaktert, akit Darth Maul ölt meg a Star Wars: Episode I – The Phantom Menace című filmben, és mégis mekkora hatalmas volt a franchise-ra.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!