Gaming: Ezért elégedetlenek a játékosok a Wo Long: Fallen Dynastyvel

Gaming: Ezért elégedetlenek a játékosok a Wo Long: Fallen Dynastyvel

Végre megjelent a Wo Long: Fallen Dynasty, de sokan úgy vélik, hogy inkább fejleszteni kellett volna még egy kicsit.

Az utóbbi években óriási sikereket könyvelhettek el azok a kiadók és fejlesztőcsapatok, akik a soulslike műfajon belül alkottak maradandót. A From Software zsánerteremtő Bloodborne-Dark Souls vonala mellett meg kell említeni a tavalyi év (egyik) legjobb játékát, az Elden Ringet, valamint az olyan alkotásokat, mint a Star Wars Jedi: Fallen Order, a Steelrising, a Sekiro: Shadows Die Twice, a Thymesia, a Tunic és a Nioh 2. Ebbe a sorba szeretne valahogyan befurakodni a Wo Long: Fallen Dynasty, amely egy dark fantasy elemekben gazdag akció-RPG a Team NINJA csapatától.

Milyen értékeléseket kapott a Wo Long: Fallen Dynasty konzolos változata?

A kritikusok szerint egy jó, de nem kiemelkedő játékot sikerült a KOEI TECMO GAMESnek összeraknia, amely kihívásokban gazdag, játékmenetében képes újdonságot nyújtani, a Nioh hibáiból képes volt tanulni. Mindenképpen megéri újgenerációs konzolon tenni vele egy próbát, amíg arra vártok, hogy megjelenjen az Elden Ring DLC-je, a Shadow of the Erdtree

Mi a baj a PC-s változattal?

A kritikusok szerint az égvilágon semmi, hasonló értékelésekkel látták el, mint a konzolos verziókat. A gamerek azonban kíméletlenül lepontozták Steamen, miközben panaszkodtak az optimalizálatlanságra, a teljesítménybeli problémákra, valamint billentyűzet + egér irányíthatóságra. Természetesen utóbbira megoldást jelent a kontroller (soulslike játékot amúgy sincs értelme mással játszani - szerk.), de sokakat ezek az érvek és ajánlások nem győznek meg.

Összességében a Wo Long: Fallen Dynasty egy jó játék, amely újat tud nyújtani még a veterán soulslike rajongóknak is, de a PC-s portján lehetett volna még csiszolni. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



De kipróbáltad már a Wo Long: Fallen Dynastyt?