Úgy fest Szoboszlai Dominik CS:GO-csapatot igazol, méghozzá magyar játékosokkal!

A lehető legjobb helyre került az ex-Rapid Ninjas felállása?

Január elején örömmel fogadtuk a hírt, hogy összeállt a Rapid Ninjas első CS:GO-csapata, ahol a hazai Counter-Strike igazi keménymagját és feltörekvő fiatalságát fogták össze. Sajnos az Aaron, bodito, kamion, kolor és msN-féle felállás nem tartott sokáig, február közepén már sokkal kevesebb örömmel hallottuk a hírt, miszerint a srácok közösen folytatják, de már a Rapid Ninjas támogatása nélkül.

Szerencsére nem maradt sokáig otthon nélkül az ötös, úgy tűnik máris egy új szervezet színeiben játszanak, méghozzá nem is akárhol!

Az utóbbi években egyre több sztársportoló lát lehetőséget az e-sportban, így van például e-sport csapata Casemironak, David Beckhamnek és Szoboszlai Dominiknak is! DomiNation Esports 2021 tavaszán alakult meg és érthető módon, a FIFA-ra koncentráltak. Az utóbbi hónapokban nagyon eltűnt a csapat, közösségi felületeik szinte AFK-módba léptek, de most úgy tűnik, hogy újult erővel térnek vissza.

Bár hivatalos megerősítés még nem történt, szemfüles rajongók már kiszúrták, hogy ESEA-n az ex-Rapid Ninjas Szoboszlai Dominikék színeiben szerepel. Nagyon úgy tűnik tehát, hogy Aaronék új otthona az RB Lepzig középpályásának saját csapata, a DomiNation Esports!

Reméljük minél hamarabb megtörténik a hivatalos bejelentés és biztosra mondhatjuk majd, hogy a DomiNation Esports CS:GO-csapatának felállása a következő:

  • Homoki "Aaron" Áron
  • Domoszlay "kolor" Ádám
  • Boda "bodito" Patrik
  • Jurus "Kamion" Zsolt
  • Török "msN" Norbert
  • Szloboda "SZLOBESZKOV" Lajos (edző)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!