Ismerjétek meg Miliót, a LoL legújabb hősét

Ismerjétek meg Miliót, a LoL legújabb hősét

Köszöntsétek a League of Legends legújabb támogatóját.

A Riot Games ma bemutatta a League of Legends legújabb karakterét – Miliót, a Gyengéd lángot –, és egy levélgyűjteményt (amiben a családjának számol be a kalandjairól), valamint egy rövid életrajzot is közzé tett a hősről. A története szerint Milio egy bolondos 12 éves fiú, akinek különleges kapcsolata van a tűzzel. Képes vele gyógyítani másokat.

Először január elején beszéltek arról, hogy érkezik ő és a mides orgyilkos Darkin, Naafiri, majd február közepén megismerhettük az aranyos tűzgömb barátait is.

Milio egy melegszívű fiú Ixtalból, aki fiatal kora ellenére elsajátította a tűz axiómáját, és felfedezett valami újat: a megnyugtató tüzet. Ezzel az újonnan szerzett erővel Milio azt tervezi, hogy segít a családjának megmenekülni a száműzetésből, és csatlakozik a Yun Talhoz - ahogy egykor a nagymamája is tette – olvasható a háttértörténete leírásában.

Egy támogató, enchanter hős lesz, aki a tűzzel tud gyógyítani, amire akkor jött rá, amikor rábukkant egy sérült vadászra. A tűz melegével megpróbálta megmenteni, ami kis tüzes barátai segítségével sikerült is neki. Ennél többet sajnos nem tudunk, a Riot nem adott még ki pontosabb információt a karakter játékbeli képességeiről, várhatóan mozgási sebességet, pajzsot és gyógyítást ad majd, de ezek még csak feltételezések. Most, hogy hivatalosan is bemutatták, minden bizonnyal még többet tudunk meg a következő napokban róla. Addig is, hallgassátok meg a zenéjét az alábbi videóban.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!