Lovecraft ihlette trópusi kaland az Epic Games jövő heti ajándéka

Lovecraft ihlette trópusi kaland az Epic Games jövő heti ajándéka

Izgalmasnak tűnik a jövő heti Epic Games menü.

Ezekben a percekben is ingyenes az Epic Games boltjában a Rise of Industry, a látványos városépítős játék, amiben a 20. század első feléig utazunk vissza az időben. Ebben a korban kell felépítenünk és sikerre vinnünk egy óriási várost, hogy aprócska településből aztán igazi megapolisszá váljunk, hogy a mi városunk legyen a világ közepe. Az alapvetően 29 eurót kóstáló játék most jövő hét csütörtökig, azaz március 9. 16:59-ig ingyenes szerezhető meg.

Ezzel egyetemben azt is megtudtuk már, hogy mi lesz a jövő heti kínálat. Meglepetések bármikor beeshetnek, ám az már biztos, hogy jövő hét csütörtökön a Call of the Sea-t költekezés nélkül húzhatjuk majd be az Epic Games Store-ból.

A Call of the Sea-ben Norah, egy fiatal tanárnő lesz a főszereplőnk, aki sajnos súlyos betegségben szenved. Régész férje állítólag gyógymódot talált a nő betegségére, ám annak rendje és módja szerint el is tűnt egy kietlen trópusi szigeten. Feladatunk persze nem más, mint megmenteni férjünket és vele saját magunkat.

A Call of the Sea alapjáraton 20 euróba, azaz kb. 7500 forintba kerül, de ne felejtsétek, hogy az Epicnél pár nap múlva már ingyenes lesz!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!