LoL: Előnyhöz juttat Jarvan IV egyik régi skinje!

LoL: Előnyhöz juttat Jarvan IV egyik régi skinje!

Ezzel a kinézettel sokkal egyszerűbb eltalálni a Trónörökös E-Q kombóját.

Érdekes jelenségre lettek figyelmesek a League of Legends közösség tagjai, köztük az egik legnézettebb LoL streamer, Simon "Thebausffs" Hofverberg is: a népszerű dzsungeles, Jarvan IV, Demacia trónörököse rendelkezik egy pay-to-win skinnel.

A szóban forgó, előnyt jelentő kinézet Jarvan IV első világbajnoksági skinje, a Fnatic Jarvan IV. Az első League of Legends Worlds győzteseiről megemlékező alternatív ruházat egy nagyon fontos elemet hagy ki a karakter ismertetőjeléből, az E – Demacian Standard és Q – Dragon Strike kombó animációiból. Míg Jarvan alap kinézete és összes skinje tartalmaz egy kis mozgást akkor, amikor Jarvan III fia eldobja az E-jét, ezzel előrejelzve azt, hogy JÖN A KOMBÓ, VIGYÁZZ, DODGE-OLJ, addig a Fnatic Jarvanról ez hiányzik, csak a Q animációját látjuk, míg az eldobott zászló csak aláhullik az égből.

Erre az apró, de egy League of Legends-gyorsaságú játéknál nagyon jelentős hiányosságra (vagy előnyre) már hónapokkal ezelőtt felfigyelt a közösség, viszont a napokban újra előtérbe került az animáció hiánya. Jarvan IV ugyanis a 13.3-as Patch-ben kapott egy elég nagy erősítést: buffolták az alap Armorját valamint a W – Golden töltési ideje is csökkent, valamint a pajzs kapott egy bónusz AD ratiot is. Ezek az erősítések egyrészt rengeteg játékost arra késztettek, hogy ismét elővegyék a karaktert – köztük Baust is, aki a felső ösvényre, full lethality builddel játsza a hős demaciait, de csak a Fnatic-os kinézetével – valamint a Riotot is cselekvésre szólították fel, hisz a 13.4-ben már gyengítették is Jarvant.

Azonban a majdnem egy éve fennálló animációs probléma még mindig nem lett javítva. Bár a Fnatic Jarvan IV tényleg egy régi kinézet, ez csak ront a helyzeten, hisz ez azt jelenti, hogy a Riot Games évek óta siklik át a problémán. Ti találkoztatok már az animation cancelből eredő előnyt kihasználó Jarvannal?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Nektek melyik a kedvenc Jarvan kinézetetek?

League of Legends - Vizicsacsi volt midese nyerte az EMEA Masters-t

Letarolta az EMEA Masters teljes mezőnyét Tristan Schrage és az Eintracht Spandau. A német alakulat midesét a League of Legends közösség valószínűleg inkább a játékos nevén ismeri, ő ugyanis nem más, mint PowerOfEvil, Vizicsacsi egykori középső ösvényese.