Most ingyen a tiéd lehet a világ egyik legjobb MMO-ja!

Három napunk van, hogy egyetlen forint elköltése nélkül megszerezzük a Black Desert Online-t.

A WoW mindig is az MMO-piac csúcsán fog ülni, talán csak egy játék taszíthatja majd le a trónról, a World of Warcraft 2. Annak azonban még se híre, se hamva. Ettől függetlenül persze sok MMO létezik a piacon és sok közülük kellően sikeres is, de a WoW érdemeit akkor sem tudják utolérni.

Aki szereti a fantasy MMO-kat feltétlen érdemes kipróbálnia például a Black Desert Online-t, ami most márciusban ünnepli európai megjelenésének hetedik évfordulóját!

A játék ugyan 2014-ben látott napvilágot, de Európába 2016 tavaszán érkezett meg. Azóta is töretlen a sikere, a Steam értékelések abszolút pozitívak, rendszeresek az új tartalmak. A játék több tízezer embert vonz napi szinten Steamen, munkatársaink között is van, aki már 3000 órát ölt a játékba és még mindig nem unta meg.

Az évforduló alkalmából pedig ajándékkal kedveskednek a fejlesztők. Néhány nap erejéig, egészen pontosan március 9-ig, ingyen kipróbálhatjuk a játékot és meg is tarthatjuk azt! Ehhez nem kell mást tennetek, mint Steamen elindítani a játékot és máris megszereztétek ingyen a világ egyik legjobb MMO-játékát.

Ne feledkezz meg aktuális nyereményjátékunkról, ahol most egy Hoirzon Forbidden West keresi gazdáját!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!