Érkezik a Cities: Skylines 2!

Érkezik a Cities: Skylines 2!

Fantasztikus bejelentéseket kaptunk a Paradox Announcement Show 2023 során. 

Ma este tartotta a Paradox Interactive a nagy bejelentő showját, ahol a legtöbben arra voltak kíváncsiak, hogy a 8. születésnapját pénteken ünneplő Cities: Skylines vajon megkapja-e a várva várt folytatását. A cím óriási népszerűségnek örvend, csak tavaly több, mint 5 millió új játékosra tett szert, összesen pedig átlépte a 26 milliót, akik 123 ezer évnyi játékidőt beleöltek már a városépítésbe! Egészen a műsor végéig kellett várni, de lerántották a leplet a folytatásról!

Cities: Skylines 2

Pontos megjelenési dátumot nem kaptunk, a teaser videó végén a 2023 látszik, tehát még idén elkezdhetjük ismét felépíteni a metropoliszunkat PS5-ön, PC-n (Steam) és Xbox Seriess X/S-en. Túl sok konkrétumot nem tudtunk meg a videóból, amely nagyon látványosra sikeredett, bár a sok forgástól néha kicsit elszédültem. A kedvemet mindenképpen meghozta!

Ugyan a Cities: Skylines 2 volt a fő attrakció, több, kisebb bejelentés is érkezett új játékról és kiegészítőről egyaránt.

Crusader Kings III: Tours & Tournaments

A középkori játék, amely a szerepjátékot és a stratégiát ötvözi, újabb kiegészítőt kap, ahol helyet kapnak a lovagi tornák is!

Surviving the Aftermath Rebirth

Az Aftermath is új DLC-t kap, méghozzá a Rebirthöt, ahol lehetőségünk van a betegség által szennyezett területeket visszafoglalni a zöld és élhető természet számára, ami egy méltó lezárása a szezonnak.

The Lamplighters League 

Egy vadonat új körökre osztott taktikai cimről is lerántották a leplet.

Europa Universalis IV: Domination

Sok újdonsággal, a legnépszerűbb nemzetekkel tér vissza a Europa Universalis IV legújabb DLC-je, a Domination.

Life by You

Több új játékról is lerántották a leplet a Paradox Announcement Show 2023 során. A Life by You már március 20-án érkezik! A videó alapján azt is hihetnénk, hogy egy Sims-epizódot nézünk.

Across the Obelisk: Wolf Wars

Az Across the Obelisk is kapott egy új DLC-t a Wolf Warst, amely március 30-án érkezik.

Mechabellum

Május 11-én érkezik a Mechabellum.

Knights of Pen and Paper 3

Ez jelenik meg a leghamarabb, már holnaptól játszható!

Victoria 3

Megkapja az 1.2-es frissítését március 13-án a Victoria 3 is.

Age of Wonders 4

Május 4-én érkezik az Age of Wonders, amely új videót kapott. 

Stellaris: First Contact

Szintén új tartalommal bővül a Stellaris is március 14-én.Az október 24-én érkező Cities: Skylines 2 már elérhető a Konzolvilág kínálatában!

Kövess Minket!Gamer szótár