Tavasszal érkezik az egyik legjobb pszichotriller film sorozatváltozata a SkyShowtimera!

Tavasszal érkezik az egyik legjobb pszichotriller film sorozatváltozata a SkyShowtimera!

Joshua Jackson és Lizzy Caplan Michael Douglas és Glenn Close ikonikus alakítását igyekszik megismételni.

Tovább erősít a SkyShowtime, és azon túl, hogy jó néhány újdonságot hoznak el tavasszal, egy klasszikus filmből készült sorozat is befut hamarosan a streamingszolgáltató kínálatába.

1987-ben látott napvilágot a Végzetes vonzerő (Fatal Attraction), egy pszichológiai thriller, melyben a főszerepet Michael Douglas és Glenn Close játszotta. A remekbeszabott alkotásnak a forgatókönyvét James Dearden írta és a rendezői széket Adrian Lyne foglalta el, a történet középpontjában pedig egy házas férfi (Michael Douglas) állt, aki belebonyolódott egy egyéjszakás kalandba, ami nem jelent neki ennél többet, azonban partnere (Glenn Close) ezt másként gondolja és esze ágában sincs lemondani róla. Ekkor indul be durván a cselekmény, hiszen a nő egyre őrültebb módon kezdi kísérteni a pasit és annak családját.

Közel 40 évvel később ezt a koncepciót folytatták modernizált formában. A Végzetes vonzerő sorozatnak az alapja ugyanaz, de a történet számos elemét frissítették a mai kornak megfelelően. A nyolc epizódból álló széria tavasszal érkezik a Showtime-ra és kizárólag itt lesz elérhető, de természetesen, ha nem láttad volna még a 87-es filmet, az sem hiányozhat a kínálatukból.

A Paramount+ égisze alatt elkészült sorozat forgatókönyvét Alexandra Cunningham és Kevin J. Hynes jegyzi, a rendezésért Silver Tree felel, míg a két főszereplőt Joshua Jackson és Lizzy Caplan alakítja. Ha minden igaz, akkor április végétől már nézhető válik a sorozat a SkyShowtime-on.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!