Ezekkel az újdonságokkal bővül márciusban a Skyshowtime kínálata

Ezekkel az újdonságokkal bővül márciusban a Skyshowtime kínálata

Tucatnyi újdonsággal kedveskedik az előfizetőknek a tavasz első hónapjában a nem rég startolt streamingszolgáltató.

A februári indulást követően újabb pazar sorozatokkal és filmekkel igyekszik szórakoztatni a Skyshowtime streamingplatform az előfizetőit. Kezdjük ott, hogy érdemes minél előbb beregisztrálni rá, hiszen most egy örök érvényű kedvezménnyel lehet igénybe venni a szolgáltatást. Emellett a már most is elérhető kínálat hamarosan jó néhány újdonsággal bővül majd, melyek között lesznek teljesen új, valamint folytatások is a sorozatok között, de néhány izgalmasnak ígérkező filmet is elérhetővé tesznek március folyamán. Mutatjuk is, hogy mire lehet számítani majd a tavasz első hónapjában, ámbár a sorozatok esetében nem árt tudni, hogy az új epizódok heti lebontásban jelennek majd meg:

Premier sorozatok

Czech It Out! (Spolu & hladoví)

A híres ínyenc, Lukáš Hejlík és kamaszkorú lánya, Klára Hejlíková egy hatalmas kulináris kalandra indulnak Csehországban, hogy felfedezzék mindazokat az ételeket, kulturális fogásokat és mókát, amit az országuk csak kínálhat.

Premier: március 14. (első évad 8 epizódból áll).

Hackerville

Amikor egy német nagybankot ért hekkertámadás szálai Romániába vezetnek, Lisa Metz (Anna Schumacher), a BKA kiberbűnözési szakértője Frankfurtból Temesvárra utazik, hogy együtműködjön a helyi nyomozókkal.

Premier: március 14. (első évad 6 epizódból áll).

Ruxx

A Ruxx egy modern párkapcsolati dráma. Románia fiatal generációjáról szól, akik egy olyan országban élnek, amelyben a múlt és a jövő egyszerre van jelen. A történet a címszereplő Rux (Raluca Aprodu) körül forog.

Premier: március 14. (első évad 8 epizódból áll).

The Sleepers (Bez vědomí)

A The Sleepers egy 1989 végén, a szovjet birodalom összeomlásakor játszódó kémdráma. A 40 éven át tartó moszkvai uralomnak véget vető bársonyos forradalom kellős közepén egy átlagos, hétköznapi nő belecsöppen az egymásnak feszülő állambiztonságiak és a disszidensek merőben eltérő világába, és fokozatosan rákényszerül, hogy döbbenetes titkokat fedjen fel róluk.

Premier: március 14. (első évad 6 epizódból áll).

Success (Uspjeh)

A Success egy több szálon futó dráma erőteljes karakterekkel a középpontjában, akiket felőröl az élettel való küzdelem és a különböző sorscsapások. Ahogy egy végzetes éjszakán elkövetett tetteik következményei kezdenek beszivárogni életük minden területére, ezek a különböző hátterű, hétköznapi emberek úgy döntenek, hogy felveszik a kesztyűt, amit a sors dobott nekik.

Premier: március 14. (első évad 6 epizódból áll).

Tuff Money (Bani Negri)

A Tuff Money két közlekedésbiztonsági technikus történetét követi nyomon, akik elindítanak egy megállíthatatlan lavinát. Miután felbosszantották magukat, hogy a legrosszabb helyeket kapták a bárban, ahol egy focimeccset akartak megnézni, Doru és Ionel azzal kezdenek viccelődni, hogy végrehajtanak egy rablást, hogy soha többé ne kelljen a társadalmi ranglétra legalján tengődniük.

Premier: március 14. (első évad 6 epizódból áll).

A CIKK A KÖVETKEZŐ OLDALON FOLYTATÓDIK!

Folytatásos sorozatok

A besúgó

Rabbit Hole

A kémthriller-sorozat John Weirről (Kiefer Sutherland), a megtévesztés mesteréről szól, aki az ipari kémkedés világában tevékenykedik, és akit befolyásos hatalmi körök gyilkossággal vádolnak.

Premier: 1-2. rész március 31-én jelenik meg.

1923

Az Oscar-díjra jelölt Taylor Sheridan 1923 című filmje a „Yellowstone” eredettörténetének folytatása, a rekordokat döntögető 1883 után. Az 1923 című film az Oscar-díjra jelölt Harrison Ford és az Oscar-díjas Helen Mirren főszereplésével a Dutton család új generációját mutatja be. Az évad 8 epizódból áll.

Funny Woman

A sorozat Nick Hornby Funny Girl című bestsellere alapján készült. A blackpooli szépségkirálynő, Barbara Parker (Gemma Arterton) történetét meséli el, aki Londonban próbál boldogulni a 60-as évek virágkorában. Parker humoráról kiderül, hogy ez a legnagyobb erőssége, és megszületik a vicces nő új karaktere. Az évad 6 epizódból áll.

Law & Order Season 22

A legendás Emmy®-díjas filmproducer, Dick Wolf alkotása, az eredeti Law & Order visszatér. A vadonatúj évad olyan történeteket dolgoz fel, amelyeket a modern világ leghíresebb esetei ihlettek. Az új sztárokat és visszatérő kedvenceket felvonultató, Emmy®-díjas dráma a klasszikus kétrészes megközelítést alkalmazza, amely a bűnügyeket felderítő rendőrség és az elkövetőket üldöző kerületi ügyészek munkájába egyaránt bepillantást nyújt. A 22. évad 22 epizódból áll.

Mayor of Kingstown

Az Oscar-díjra jelölt Taylor Sheridan és Hugh Dillon főszereplésével készült Mayor of Kingstown a McLusky családot követi, amelynek tagjai abban a michigani Kingstownban hatalomgyakorlók, ahol a bebörtönzés az egyetlen virágzó iparág. Az évad 10 epizódból áll.

The Best Man: The Final Chapters

A Malcom D. Lee (Girls Trip) által írt és rendezett, azonos című film alapján készült sorozat Harper, Robyn, Jordan, Lance, Quentin, Shelby, Candace és Murch életének alakulásáról számol be.

A CIKK A KÖVETKEZŐ OLDALON FOLYTATÓDIK!

Filmek

The Black Phone

Finney egy szégyenlős, de éles eszű 13 éves fiú, akit elrabol egy szadista gyilkos, és a hangszigetelt pincéjében tartja fogva, ahol a sikoly nem sokat ér. Amikor egy, a hálózatról leválasztott telefon csörögni kezd a falon, Finney rájön, hogy hallja a gyilkos korábbi áldozatainak hangját. Ők pedig halálosan elszántak, hogy ami velük megtörtént, ne történhessen meg Finney-vel.
A négyszer Oscar-díjra jelölt Ethan Hawke karrierje eddigi leghátborzongatóbb szerepében és Mason Thames élete legelső szerepében mutatkozik be. A The Black Phone producere, rendezője és társ-forgatókönyvírója Scott Derrickson, a Sinister, a The Exorcism of Emily Rose és a Marvel-féle Doctor Strange című filmek író-rendezője.

Premier: március 14.

Smile

T

Miután szemtanúja lesz egy páciensét érintő bizarr, traumatikus incidensnek, dr. Rose Cutter (Sosie Bacon) ijesztő és megmagyarázhatatlan jelenségeket kezd tapasztalni. Az egyre elhatalmasodó rettegés kezdi átvenni az irányítást az élete felett. Rose-nak a túlélés érdekében szembe kell szállnia felkavaró múltjával, hogy kiszabadulhasson ebből a szörnyű, új valóságból.

Premier: március 22.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!