Késik a Suicide Squad: Kill the Justice League

Késik a Suicide Squad: Kill the Justice League

A gameplay reveal nem győzte meg a rajongókat, a visszajelzések viszont meggyőzték a Rocksteadyt.

Mégsem olyan sziklaszilárd a Rocksteady Studios. Az eredetileg május 26-án megjelenő Suicide Squad: Kill the Justice League csak az év végén kerül kiadásra, ugyanis a közösség nem fogadta túl jól a pár hete megjelenő gameplay videókat.

A februári Sony State of Playen bemutatott játékmenet a Suicide Squad játék legfontosabb elemeit mutatta be. Láthattuk a négy alapkarakter, Harley Quinn, King Shark, Deadshot és Captain Boomerang támadásait, képességeit, valamint az erősségeiket, gyengeségeiket és a "meccseken" eltöltött szerepüket is elmagyarázták. Emellett bemutattak egy co-op küldetést is, ahol Brainiac szolgáit kell hentelnünk ahhoz, hogy megmentsük Lex Luthort, és le tudjuk győzni az agymosott hősöket, például a Flash-t. Bár a legkritikusabbak azt mondták, hogy ez a játék gyakorlatilag egy TPS Destiny a Batman Arkham világában, a videó alapján azt lehetett leszűrni, hogy egy egész pofás arcade lövöldét kaptunk volna májusban, még ha nem is akkora eresztés, mint amire mindenki várt.

Azonban a játék live-service modellje gyakorlatilag senkinek sem tetszett, még úgy sem, hogy a Rocksteady mindenkit biztosított arról, hogy a tervezett Battle Passben csak kozmetikai extrák lesznek elérhetőek, a játékmenetet nem befolyásolják. Emellett a Gear Score és a loot-n-shoot mechanikák is kisebb felháborodást váltottak ki, hasonlóan ahhoz, hogy mindig online kell lenni, ha játszanánk a játékkal – akkor is, ha három bot társaságában harcolunk a megszállók ellen.

Bár egyes kritikák jogosak, szerintem az, hogy gear score és lootolás van a játékban, ezt pedig negatívként tűntetik fel, teljesen alaptalanok – a játék egy co-op looter-shooter arcade FPS, az ég szerelmére! Ennek ellenére nem biztos, hogy árt neki a csúsztatás, bár azt kicsit sajnálom, hogy nem kapjuk meg májusban a már egyszer delayelt Suicide Squad lövöldét. Az viszont biztos, hogy az egyelőre még nem közölt dátumon ott leszek a Steam pénztárnál!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!