Call of Duty: A Kastov 545 legjobb loadoutja Rankedre!

Call of Duty: A Kastov 545 legjobb loadoutja Rankedre!

A három Kastov puska közül az, amellyel a legjobb eredményeket érhetitek el az MW2 Ranked módjában!

Háromféle Kastov létezik a Call of Duty: Modern Warfare 2-ben: a Kastov-74u, amelynek már láthattátok a legjobb loadoutját; a Kastov 762, amely egy felturbózott AK-47-re hasonlít; valamint a Kastov 545, amely jobban hasonlít a klasszikus Kalasnyikovra, azzal a különbséggel, hogy a klasszikus fa részek helyett valamilyen polimerből készülhettek a részek. Szerencsére mindhárom puska eszméletlenül erős – olyannyira, hogy a Kastov-74u tiltva is van Rankedről. Viszont a Kastov 545-tel még mindig szabad a pálya egészen a Top 250-es rangig, ezzel a loadouttal pedig nem lesz nehéz dolgotok!

A Kastov 545 az AK-47 hírhedt visszarúgásához képest elég jó recoil controllal rendelkezik, valamint nagyon jó sebzéssel akár nagy távolságokra is. Bár az 545 sebzésben elmarad az olyan puskáktól, mint a TAQ-56, az alapból is kimagasló irányíthatósága miatt fel tudja venni a versenyt a meta kimagasló AR-jaival. Az alább látható loadoutban is a gyengeségek csökkentésére fókuszáltam, persze egy kicsit tovább erősítve a recoil irányíthatóságát:

A legjobb Kastov 545 loadout:

  • Muzzle: Silentfire XG6
  • Barrel: KAS-7 406mm
  • Underbarrel: Schlager Tango
  • Stock: Prolite TL3 Stock
  • Rear Grip: Ivanov ST-70 Grip

A Silentfire és a KAS-7 arra szolgál, hogy tovább erősítsük a Kastov alapból jó recoil controlját, ezzel tényleg a Warhammer 40000 univerzumában látott Lasgunokat idézve. Emellett a fegyver mobilitásán is szerettem volna kicsit javítani, hogy kevésbé tudjanak meglepni minket közelharcban, erre szolgál a Prolite puskatus – bár azért még mindig jobb biztonságos helyet választani, hogy a CQB még mindig nem a Kastov 545 legjobb erénye. Végül a Rear Grip és az Underbarrel pedig a pontosságot és a flinch controlt segíti, hogy még tűz alatt se tévesszünk célt.

A Kastov 545 szerencsére nincs rajta a Call of Duty Modern Warfare 2 Ranked Restricted listán, így lépjetek be, állítsátok be az attachmenteket, és mehet a grind!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



Nektek melyik a kedvenc Assault Rifle-ötök?