CoD: Kiszivárgott a Season 2 Reloaded!

CoD: Kiszivárgott a Season 2 Reloaded!

Több szempontból ünnep lehet a március 15.

Kiszivárgott a Call of Duty: Modern Warfare 2 következő frissítésének trailere! Az MWII Season 2 Reloaded első videója a Twitteren került megosztásra idő előtt, a posztoló szerint pedig nagyon közel van az update élesedése is: már csak két napot kell várjunk arra, hogy megkapjuk az új CoD-frissítést!

Az MWII Season 2 majdnem egy hónapja, február 15-én került be az Infinity Ward lövöldéjébe. A Season 2 a rengeteg balanszfrissítés mellett meghozta nekünk a Ranked módot, amelyről minden infót olvashattatok nálunk is, valamint hozott egy új Battle Passt, az ISO Hemlock AR-t, a KV Broadside Shotgunt és a szezon japán stílusához igazodó Dual Kodachis melee weapont, valamint a széria mindegyik részében elengedhetetlen Crossbow Marksman Riflet, és végre elérhetővé vált a Gun Game játékmód. A Season 2 persze nem csak a multiplayerben, hanem a Warzone 2.0-ban is felfrissítette a dolgokat, bekerült egy teljesen új pálya Ashika Island néven, egy új, Resurgence nevű mód, valamint a gulág ismét 1v1 lett.

A Season 2 Reloadedről egyelőre a pörgős traileren kívül semmit sem tudunk. Az valószínű, hogy a nemrég bejelentett Zúzó Operator Skin ezzel az update-tel jön, a leaker szerint pedig március 15-én kapjuk meg az új update-et. Bár ez egybevág a március 16 és 20 közötti ingyenes hétvégével, még semmi sem biztos, új kontentről pedig maximum találgatni lehet. Afelől viszont nem lehet kérdés, hogy a Season 2 Reloaded is rengeteg újdonsággal szolgál majd mind az MWII-ben, mind pedig a Warzone 2.0-ban!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!