Hatalmas frissítést kapott az egyik legegyedibb Super Mario-játék

Hatalmas frissítést kapott az egyik legegyedibb Super Mario-játék

A rajongókat a Super Mario-film tartja lázban, de itt van egy másik gyöngyszem is.

Hamarosan érkezik a mozikba a Super Mario-film, a rajongóknak viszont addig sem kell a bajszos vízszerelő nélkül maradniuk, ugyanis egy egyedi Super Mario-játék újabb frissítést kapott, így egy esélyt mindenképpen megérdemel. 

A The Super 1-1 Challenge egy teljesen új nézőpontból mutatja be nekünk a legendás videójátékot. Ez ugyanis egy FPS, amely ugyan már több éve velünk van, nem a legismertebb alkotás, pedig a megosztott videók alapján érdekesnek és szórakoztatónak tűnik. 

Ez egy rajongó által készített program, akinek természetesen meg kell küzdenie a Nintendo szigorú szabályaival, teszi mindezt sikeresen már 2019 óta. Akkor még csak egy koncepció volt, ám 2020-ban már teljesen ki tudta adni. Szerencsére azt sem lehet állítani, hogy elhanyagolná a készítő, Sean Noonan. Az elmúlt években tovább dolgozott rajta, hogy tovább javítsa, fejlessze és bővítse a belső nézetes játékot. A mostani update-tel még egy titkos pályát is kaptunk, amelyet a játékosoknak kell felfedezniük. Emellett a frissítés új gyűjtögetnivalókat, háttértár finomításokat és renderelési frissítéseket tartalmaz. A játék pedig remeknek tűnik, a látottak alapján Mario mozdulatai nagyon jól átültethetők első személybe. A fegyverünk a gombák gyűjtögetésével erősebbé válik, így még könnyebben tudjuk legyőzni az ellent. Reméljük, Noonan kitart a projekt mellett és a Nintendo is hagyja, hogy ez a játék tovább éljen.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!